Mand vasker brugt Toyota-truck

Brugte trucks i høj kvalitet

Vores Approved Trucks er din garanti for kvalitet, når du køber brugte trucks hos os.

Brugte kvalitetstrucks

Afhængigt af dine behov er en ny truck måske ikke altid det, du leder efter. Vi hjælper dig med at finde den perfekte gaffeltruck, stabler eller palleløfter, og af finansielle eller tidsmæssige grunde, kan vores brugte truck være det rigtige valg for dig. Vi håndterer 2500 trucks om året, hvoraf 90% bliver godkendt til et nyt liv hos vores kunder i både ind- og udland.

Hvorfor vælge en brugt gaffeltruck?

Når vi leverer en brugt truck er den altid gennemtestet, malet og IFAG godkendt. Samtidig er de billigere end en helt ny truck, og så kan vi ofte leverer dem hurtigt.

Første servicebesøg uden ekstra omkostninger

Når du køber en Approved truck, inkluderer vi et første gratis serviceeftersyn to måneder efter leveringen. Det eneste, du betaler for, er reservedele, såsom olie og filtre. Vi betaler arbejdsløn og kørsel. Efterfølgende kan vi sammen tegne en servicekontrakt, så din truck forsat bliver vedligeholdt efter forskrifterne.

Find truck online

Vi tilbyder

  • Gaffeltrucks, elektriske palleløftere og stablere i høj kvalitet  
  • Trucks med kapaciteter fra 1-100 tons
  • Den komplette Toyota-serie til ethvert behov
  • Hurtig levering
  • Fleksibel finansiering
  • Gratis service besøg

Se udvalg
Nærbillede af sidste inspektions-mærkat

Brugte gaffeltruck i høj kvalitet

  • Produceret ud fra Toyota Production System (TPS)  
  • Vedligeholdt og renoveret af os  
  • Inklusiv garanti

Du kan roligt købe brugte truck hos Toyota, da vi producerer dem iht. Toyota Production System. Gennem hele deres levetid vedligeholdes de af vores certificerede Toyota-teknikere - naturligvis udelukkende med originale Toyota-reservedele. Efterfølgende er alle trucks renoveret af os, efterfulgt af en afsluttende teknisk kontrol, inden de leveres hos dig.

Bliv kontaktet

EcoVadis Gold

90% af de brugte trucks vi får ind, bliver godkendt og herefter sat i stand af vores 12 dedikerede teknikere - resten bliver genanvendt på anden vis

EcoVadis, som overvåger og vurderer bæredygtighed (CSR) i en hel række af verdens største virksomheder, har rangeret Toyota Material Handling Danmark til at være blandt de bedste 5% procent i verden når det gælder vores arbejde med ‘Miljø’, ‘Medarbejdere og menneskerettigheder’, ‘Etik’ og ‘Bæredygtigt Indkøb’.


Se video
Finansiering af truck

Finansiering af dine truck

Skræddersyede koncepter på leje, finansiel leasing og operationel leasing sparer omkostninger og reducerer kapitalbehovet.

Brugte gaffeltrucks

Køb en brugt truck

Vi hjælper dig med at finde den perfekte truck - uanset om den er ny eller brugt. Gør din virksomhed mere lønsom med brugte kvalitetstrucks.

Serviceteknikker servicerer Toyota truck

Truckservice

Vores serviceplaner holder din virksomhed kørende og hjælper dig med at få det maksimale ud af dine truck, uanset mærke.

Toyota Medarbejdersikkerhed

Sikkerhedsplakater

Sikker kørsel med truck er vigtig for alle på lageret. Vi har udarbejdet gratis sikkerhedsplakater, der giver tips til sikker kørsel med truck. Bestil dem her!

Fjern alle