Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

23 - 27 April 2018

Hannover Messe

23 - 27 April 2018

CeMAT 2018 – Verdens vigtigste logistikmesse

CeMAT 2018 finder sted fra d. 23. til 27. april som en del af Hannover Messe – en af verdens største og bedst kendte industribegivenheder. TMH holder til i pavillon 32, hvor vi vil fokusere på LEAN baserede forretningsprocesser, afledt af det anerkendte Toyota Production System. Besøgende vil få et indblik i Toyotas tilgang til eliminering af spild og maksimering af effektivitet i fremstillings- og logistikprocesser. Toyota står bag LEAN-filosofien, og på CeMAT 2018 vises, hvordan dette overføres til aktuelle produkter og ydelser. Med på standen har vi to stærke danske profiler, der står klar til at tage i mod dig. Du kan kontakte dem på: Brian Hjorth, Key account manager, tlf: 51 32 23 75 Steen Petersen, National account manager, tlf: 21 28 82 97.

CeMAT 2018: FOKUS PÅ LEAN-LOGISTIK

På Toyotas stand på CeMAT 2018 får de besøgende mulighed for at opleve og få viden om Toyota’s  lean-tankegang. Der vil være et specielt ‘Logiconomi Forum’, hvor du er velkommen til at møde op og lytte til interne og eksterne talere, som alle vil dele deres passion for 'logistics 4.0', big data, autonome systemer, sikkerhed, nye energiløsninger, robotteknik samt kunstig intelligens. Hver dag vil en række af de førende eksperter fokusere på et af disse forskellige nøgleområder. Du kan allerede nu få en forsmag på, hvad der venter dig...

Med på standen har vi to stærke danske profiler, der begge står klar til at tage i mod dig. Du er velkommen til at kontakte dem både før, under og efter messen:

  • Brian Hjorth, Key account manager, tlf: +45 51 32 23 75
  • Steen Petersen, National account manager, tlf: +45 21 28 82 97

SE ALLE HOVEDTALERE

 

 

CeMAT 2018: LOGISK AUTOMATISERING

På CeMAT kan besøgende få et indblik i, hvordan Toyota anvender automatisering i sine egne fremstillings- og distributionsprocesser for at effektivisere det logistiske flow. Med en komplet serie af  førerløse truck kan Toyota tilbyde en simpel trin-for-trin tilgang til automatisering, med hurtig forrentning af investeringen. Toyota præsenterer også et avanceret nyt styresystem, som problemfrit tilpasser driften for at optimere udnyttelsen af tilgængelige maskiner, undgår øvrig trafik og forøger flowet.

 

 

CeMAT 2018: KONNEKTIVITET ER NØGLEFAKTOR

Toyotas fokus på lean-logistik understøttes fuldt ud af vores telematikløsninger. Toyota I_Site er et flådestyringsværktøj  der nu måler aktiviteterne på mere end 50.000 forbundne truck, hvilket gør det muligt for kunderne at maksimere udnyttelsesgraden og forbedre driftsstandarderne gennem effektiv styring af førere og håndtering af ulykker. På CeMAT 2018 præsenterer Toyota den seneste version af I_Site, der omfatter en række avancerede nye funktioner.

 

 

CeMAT 2018: FREMTIDENS TEKNOLOGIER

Logistiksystemer er i hastig udvikling for at  give konkurrencefordele i markedet. For at imødekomme fremtidens krav, arbejder Toyota – gennem vores ‘Logiconomi’ program - sammen med kunder, kreative talenter og andre teknologiselskaber. På CeMAT 2018 præsenterer Toyota nogle af de nyeste idéer, og der vil være mulighed for at møde vores R&D team og opleve lean-logistikprocesser i en virtuel verden.

Få din gratis billet til CeMAT 2018

Du kan måske også lide

Toyota logistik

Fremtidens teknologi

Med Smart Logistics og Logiconomi får du løsninger, der anvendes i dag og viser vores vision for fremtiden.

Læs mere >
Toyota Production System

Toyota Production System

Vi arbejder med lean-produktion efter et pull-system, hvilket betyder, at vi kun producerer det, der bestilles.

Læs mere >
En autopilot foretager horisontal transport

Automatiserede truck

Vores produktprogram af automatiserede truck og lastbærere omfatter en række avancerede, fleksible løsninger, der giver en mere effektiv, omkostningsbesparende godshåndtering.

Læs mere >
Billede af tekst på et whiteboard

The Toyota Way

Vi ønsker at gøre din materialehåndtering mest mulig effektiv, og derfor arbejder vi efter et sæt af værdier kaldet The Toyota Way.

Læs mere >