Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Logiconomi Forum på CeMAT 2018

Oplev de seneste industri-trends

Velkommen til Toyota Logiconomi Forum

På CeMAT 2018 giver Toyota gæsterne mulighed for at få indblik i Toyotas „lean way of thinking". Alle dage på CeMAT kan du på vores Logiconomi Forum lære mere om disse trends: Logistik 4.0, Big Data, autonome systemer, sikkerhed, nye energiløsninger, robotteknologi, kunstig intelligens, TPS og lean. Hver dag vil udvalgte Key Note Speakers behandle et af disse emner. Du kan allerede nu få en forsmag på, hvad der venter dig...

Et overblik over vores hovedtalere...

Kunstig intelligens, robotteknologi og ny teknologi: Forberedelse på fremtiden

Randall van Poelvoorde, grundlægger af RobotXperience

Anvendelse af automatisering og robotteknologi er allerede normen i nutidens industri, men der er tydelige tegn på, at denne udvikling først lige er begyndt. Kunstig intelligens og indførelse af robotter, der arbejder ved siden af mennesker, er næste skridt på vejen, og den eksponentielle vækst i robotternes kompetencer kan heller ikke ignoreres. Randall van Poelvoorde er ekspert inden for dette område.

Tirsdag d. 24. april 2018, 11:00 og 14:00

 

Sikkerhed implementeret oppefra og ned: Casestudy Heineken

Reyes Gonzalez, Global Head of Health and Safety, Heineken

Sikkerhed er et kritisk emne på enhver arbejdsplads, især inden for logistik og i produktionen, hvor der stadig forekommer ulykker for ofte. Reyes Gonzalez har været drivkraften bag et sikkerhedsprogram hos Heineken, som blev implementeret oppefra og ned - med tydeligt målbare og imponerende resultater.

Onsdag d. 25. april: 11:00 og 14:00Opnå maksimal produktkvalitet med lean-metoden

Sam Nomura – Senior TPS-Consultant, Toyota Group

Japaneren Sam Nomura har mange års erfaring fra sit samarbejde med Toyota, hvor han har koncentreret sig om metoderne i Toyota Production System. En af Toyotas kerneværdier er "Kaizen", hvilket betyder "kontinuerlig forbedring". I denne præsentation beskrives Sam Nomuras implementering af et tiårigt forbedringsprojekt, der medførte usædvanlige kvalitetsforbedringer og en betydelig reduktion af garantikrav på seks produktionssteder i Europa, USA og Japan.

Tirsdag d. 26. april 2018, 11:00 og 14:00Automatisering: Sådan imødekommer du hastigt stigende kundekrav

Jan van der Velden, Market Director Warehousing, Vanderlande

E-commerce har fuldstændig ændret forbrugernes forventninger. De forlanger højt tempo, præcision og fleksibilitet i hele bestillings- og leveringsprocessen - og de forventer hurtig respons på alle henvendelser. Dette betyder, at moderne e-commerce- og omni-channel-lagre konfronteres med talrige udfordringer. Jan van der Velden forklarer, hvordan du kan gribe denne chance, og hvordan automatisering kan give en yderligere konkurrencefordel.

Fredag d. 27 april 2018, 11:00 og 14:00

Få din gratis billet til CeMAT 2018