Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Toyota Service Concept

Vi leverer ikke alene kvalitetsprodukter til dig, men også service i høj kvalitet. Kundetilfredshed er vores topprioritet, og vi gør alt hvad vi kan for at leve op til dine forventninger. Derfor arbejder vi med Toyota Service Concept, en struktureret tilgang til at optimere vores service med 12 kerneværdier.

Godkendelse

Med en godkendelsesprocedure sikrer vi, at vores serviceydelser lever op til Toyotas standarder.

Standardisering

Uanset hvor du er, kan du stole på vores høje servicestandard og på, at vi leverer til tiden.

Eliminering af spild

Vi fokuserer altid på at eliminere spild og minimere vores påvirkning af miljøet.

Genchi genbutsu

Genchi Genbutsu betyder “at gå til kilden og se”, så man forstår den reelle situation og kan løse hvert problem.

Heijunka

Heijunka udligner arbejdsmængden og giver en jævn arbejdsgang. Således planlægger og prioriterer vi hvert enkelt kundebesøg.

Hurtig respons

Vi er klar over, at hurtig respons er ekstremt vigtigt, hvis din truck er defekt. Målet er at få dine maskiner i gang igen hurtigt og effektivt.

Jidoka

Jidoka handler om at synliggøre problemer. Vi tager alle dine problemer seriøst og løser dem så hurtigt og sikkert, som muligt.

Præcision

Vi sigter efter at levere præcis det, der passer til dine behov. Det rigtige personale med de nødvendige kvalifikationer, de rigtige reservedele og klare aftaler.

Kaizen

Med filosofien om konstante forbedringer, et princip fra the Toyota Way og vores TPS system, kan du være sikker på, at vi altid arbejder på at forbedre kvaliteten af vores service.

Poka yoke

Poka Yoke er en mekanisme eller proces udviklet for at undgå fejl. Gennem en konstant opgradering af kvaliteten af reservedele og kontrol af delene før forsendelse sikrer vi, at den korrekte del leveres til tiden.

Hoshin

Takket være vores langfristede og strategiske planlægning kan du regne med, at vi kan leve op til dine krav, ikke bare i morgen men også i de kommende år.

Information i realtid

Vores teknikere har online-adgang til al nødvendig information i forbindelse med jobbet. Derfor kan du altid regne med effektiv service i høj kvalitet, hvilket reducerer nedetiden til et minimum.

Du kan måske også lide

Manager kigger på I_Site på iPad

I_Site flådestyring

I_Site opkobler din flåde, indsamler data og giver dig et overblik over aktuelle hændelser, og du får besked om, hvordan du kan optimere din virksomhedsdrift.

Læs mere >

Toyota Production System

Toyota Production System

Vi arbejder med lean-produktion efter et pull-system, hvilket betyder, at vi kun producerer det, der bestilles.

Læs mere >

Serviceteknikker servicerer en Toyota truck

Service

Vores serviceplaner holder din virksomhed kørende og hjælper dig med at få det maksimale ud af dine truck, uanset mærke, så du kan planlægge arbejdet med sindsro.

Læs mere >

Fører bruger BT Optio truck til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere >