Toyota Material Handling Digital Marketing Manager

Digital Marketing Manager til Slangerup

Er du af natur engageret og hjemmevant i et ambitiøst og strategisk job?

- Er du klar til at udvikle og drive de digitale aktiviteter og den kommercielle indflydelse for vores stærke brand og markedsposition?

Vi har brug for en stærk profil til at styrke vores digitale rejse og kommunikation og sikre vores kunder de bedste oplevelser. Vil du være med til at definere og få indflydelsen på det? Så er du måske vores nye kollega?

Stillingen:

Vi leder efter en struktureret Digital Marketing Manager, der har kendskab til alle digitale discipliner og som er vokset op i det digitale maskinrum. Du skal udarbejde virksomhedshedens langsigtede digitale marketingstrategi. Du skal hjælpe os til at kommunikere relevant på tværs af alle platforme, skabe synlighed, trafik og salg via marketingtiltag og aktiviteter og ikke mindst sikre den gode kundeoplevelse. Du vil referere til den administrerende direktør og få et dygtigt team på 3 dedikerede medarbejdere.

Dit ansvarsområde vil primært være:

  • Udarbejde og implementere digital marketing- og kommunikationsstrategi, og omsætte den til konkrete og målbare aktiviteter, indsatser og resultater.
  • Ledelse og udvikling af marketingafdelingen med forskellige specialister.
  • Supportere vores salg og andre kommercielle aktiviteter i at nå vores ambitiøse mål.
  • Ejerskab for digitale leads via Hubspot og sikre fremdrift af leads mod MQL og SQL.
  • Databaseret kundesegmentering og optimering.

Din profil:

Du har en relevant videregående uddannelse, suppleret med min. 3-5 års praktisk erfaring fra en lignende rolle i B2B business. Du evner at arbejde med en strategi, at videreudvikle brandet og fortællingen om Toyota Material Handling. Du har solide evner i kommunikation og præsentation. Du har en veludviklet digital værktøjskasse og har haft berøring med disciplinerne Hubspot, SEO, SEM, SoMe, e-mail marketing, Google AdWords og dataanalyse, så du er i stand til at iværksætte forretningsdrevne initiativer. Du har et kommercielt og kreativt mindset og formår selv at producere relevant content til de forskellige platforme.

Som person er du kunde- og serviceorienteret, du er proaktiv og har en ’hands-on’ indstilling. Du er en engageret og har evnen til at arbejde selvstændigt og viljen til at få succes igennem dit team. Du er iderig, god til at prioritere og tager ansvar og ejerskab for opgaverne og forretningen.

Vi tilbyder

Et job i en succesrig international virksomhed – Toyota Material Handling Europa – hvor vores Europæiske Marketing yder support på infrastruktur og værktøjer. Du får et spændende og udviklende job, med mulighed for kreativ udfoldelse og indflydelse på at forme firmaets professionelle udtryk og kommunikation. Du bliver en del af vores ledergruppe. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med fri bil, pension, sundhedsforsikring og bonusordning.

Vil du gøre karriere hos os?

Så send din ansøgning og CV til linket i annoncen. Vi holder løbende samtaler og alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Har du spørgsmål til jobbet, så kontakt Adm. Dir. Troels Christensen på mobil +45 21 68 97 83.

 

SØG JOBBET
Fjern alle