HR koordinator

HR-koordinator

Trives du med en bred palet af HR-administrative opgaver? Er du struktureret og kvalitetsbevidst? Kunne du tænke dig en rolle, hvor du har en stor kontaktflade og vil sætte en ære i god service, sparring og professionel hjælp til dine kollegaer? Hvor du får mulighed for mindre forbedringsopgaver og udvikling af vores administrative processer i HR? Så er jobbet som HR Koordinator måske noget for dig.

HR-opgaver som gør en forskel for organisationen

Som HR-koordinater får du en dagligdag i et uformelt miljø med et selvstændigt ansvar og indflydelse på planlægning af din arbejdsdag. Du kommer til at arbejde med mange forskellige opgaver indenfor HR-paletten, som mere konkret vil de bestå af:

  • Personaleadministration i forbindelse med ansættelser og fratrædelser
  • Udarbejdelse af standardansættelseskontrakter og tillæg
  • Vedligehold af GPDR-procedure for HR
  • Key user på Talent Soft-system, koordinere og indkalde til vores årlige medarbejdersamtaler
  • Opfølgning på sygefravær og dagpengerefusion
  • Opdatere HR-data og trække tal og information til analyser, statistikker m.m.
  • Planlægning og koordinering af introdage samt vedligehold af onboarding materiale.
  • Generel personaleadministration og vedligehold af data i vores HR-system Visma.
  • Opdatere medarbejderhåndbogen og HR-info på intranettet.
  • Back-up på lønkørsel

Du kan lide mennesker og har solid erfaring med HR-administration

Vi forestiller os, at du har solid erfaring fra en lignede administrativ funktion i en HR-afdeling. Du trives i denne rolle og brænder for ”HR i samspil med forretningen”. Du er positivt indstillet over for alle typer af opgaver. Du tager ansvar og initiativ og giver gerne dit besyv med. Du ved at detaljer og struktur er altafgørende, når man arbejder med HR data.

Du kommunikerer godt på skrift, og du har flair for at sætte dig ind i IT-systemer og har et godt kendskab til hele Office-pakken. Kendskab til Visma og grundlæggende HR-jura er bestemt en fordel. Du trives i en uformel organisation, hvor vi sammen når de fælles mål.

 

Du kan forvente

Et job i en succesrig international virksomhed – Toyota Material Handling Europa. En spændende fuldtidsstilling i HR, hvor vi er langt på den digitale agenda. Opgaverne vil du løse i tæt samarbejde med lønfunktion og HR manager. Vi har en ambitiøs hverdag, hvor der er plads til at grine og udvikle os sammen. I din lønpakke tilbyder vi dig pension, sundhedsforsikring og feriefridage.

SØG JOBBET

Yderligere oplysninger

Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning og CV via linket i annoncen. Vi holder løbende samtaler og alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt. Vi glæder os til at læse om dig, og hvorfor du søger denne stilling.

Har du spørgsmål til jobbet, så kontakt HR Manager Vibeke Juul Jørgensen.

Tjørk Bødker - Truckservice Fyn / Lillebælt Toyota

Vibeke Juul Jørgensen

HR Manager

Tlf: 21 79 94 19
Kontakt via mail

Fjern alle