Lithium-ion kampagne

KAMPAGNETILBUD på lithium-ion modeller

Lithium Ion batterier fås til alle Toyotas elektriske gaffeltruck, stablere og palleløftere. De leverer høj ydelse, hurtig opladning og kræver hverken batterirum eller vedligeholdelse. Vi giver 7 års garanti på batterierne, der produceret af Toyota efter TPS metoden, der sikrer høj kvalitet. Der kører allerede tusindvis af vores truck med li-ion batterier rundt om i Europa.

BT El-stablere med lithium-ion batterier

Toyota/BT Staxio SWE-stabler serien leveres med løftekapaciteter fra 0,8 til 2,0 ton, og med eller uden føreplatform og initialløft. Masteprogrammet dækker ethvert behov, og modellerne er velegnede til en bred vifte af opgaver, såsom horisontal transport med en eller to paller ad gangen, samt ordreplukning og traditionel stabling. Toyota Smart Truck telematik er standard på alle nye Warehouse truck.

Du kan eksempelvis lease din nye el-stabler i 60 måneder fra blot 814 kr. pr. mdr.*

Kontakt os
BT Levio med li-ion

BT El-palleløftere med lithium-ion batterier

Toyota/BT Levio LWE og LPE serien leveres med løftekapaciteter fra 1,4 til 2,5 ton og er markedets mest solgte el-palleløftere. Modellerne fås med eller uden ståplade og beskyttelsesvinger og er velegnede til mange forskelligartede opgaver, indenfor horisontal
transport, pålæsning/aflæsning og ordreplukning. Palleløfterne dækker ethvert behov, uanset om der er tale om moderat eller højintensiv brug. Toyota Smart Truck telematik er standard på alle nye Warehouse truck.

Du kan eksempelvis lease din nye el-palletruck i 60 mdr. fra blot kr 549 pr måned*

Kontakt os

Lithium-ion løsningen har mange fordele

• Mere end 3 gange så lang levetid som et blysyrebatteri
• 30% mere energieffektive
• Batteriet kræver ingen vedligeholdelse
• Lynhurtig opladning overalt til enhver tid
• 7 års garanti på batteriet

Læs mere om Li-ion

* Kampagnen er gældende til den 30. november 2019 og priser er eksklusiv moms og fragt. 60 måneders leasingfinansiering igennem Toyota Material Handling A/S med 10 % i udbetaling samt en restværdi ved udløb på 10%. De oplyste eksempler er betinget af en positiv kreditgodkendelse og er uden forsikring.

Kontakt os for mere information på tlf. 70 220 260 eller udfyld formularen, så kontakter vi dig

hubspot_40_60

Læs også mere om:

Fører bruger BT Optio til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, inklusive reachtruck, palletruck og plukketruck.

Manager kigger på I_Site på iPad

I_Site flådestyring

I_Site opkobler din flåde, indsamler data og giver dig et overblik over aktuelle hændelser, og du får besked om, hvordan du kan optimere din virksomhedsdrift.

Toyota Truckværn

Toyota Truckværn

Med Toyota Truckværn og sikkerhedsværn kan du forhindre størstedelen af de ulykker der forekommer på et aktivt lager med truck i fuld drift. Se udvalget af truckværn nedenfor. Kan skræddersys efter din virksomheds behov.

Toyota Medarbejdersikkerhed

Medarbejdersikkerhed

Det mest dyrebare vi har som virksomhed er vores medarbejder. Derfor er det vigtigt at sikkerheden er i høj kurs for at undgå ulykker og skader i forbindelse med arbejde med truck. Toyota kan tilbyde rådgivning og ekspertise om hvordan du undgår ulykker i din virksomhed.

Fjern alle