Spar penge på brugte Toyota og BT trucks

Køber du brugt truck hos Toyota får du altid en 100% klargjort truck, som leveres nymalet og IFAG-godkendt. Mangler du en brugt gaffeltruck, stabler, reach truck, elektrisk palleløfter eller en ordreplukker har vi lige nu en række gode tilbud.

Hvorfor vælge en brugt gaffeltruck?

Når vi leverer en brugt truck er den altid gennemtestet, malet og IFAG godkendt. Samtidig er de billigere end en helt ny truck, og så kan vi ofte leverer dem hurtigt.

Første servicebesøg uden ekstra omkostninger

Når du køber en Approved truck, inkluderer vi et første gratis serviceeftersyn to måneder efter leveringen. Det eneste, du betaler for, er reservedele, såsom olie og filtre. Vi betaler arbejdsløn og kørsel. Efterfølgende kan vi sammen tegne en servicekontrakt, så din truck forsat bliver vedligeholdt efter forskrifterne.

Find truck online

EcoVadis Gold

90% af de brugte trucks vi får ind, bliver godkendt og herefter sat i stand af vores 12 dedikerede teknikere - resten bliver genanvendt på anden vis

EcoVadis, som overvåger og vurderer bæredygtighed (CSR) i en hel række af verdens største virksomheder, har rangeret Toyota Material Handling Danmark til at være blandt de bedste 5% procent i verden når det gælder vores arbejde med ‘Miljø’, ‘Medarbejdere og menneskerettigheder’, ‘Etik’ og ‘Bæredygtigt Indkøb’.


Se video
Fjern alle