Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Vil du være en del af vores servicetekniker-team?

Hos Toyota Material Handling Danmark har vi løbende behov for nye kollegaer i alle regioner. Har du lyst til at blive en del af vores professionelle servicetekniker-team? Send os din uopfordrede ansøgning nu. Vi glæder os til at høre fra dig!

I henhold til reglerne om persondata, skal vi oplyse dig, at din ansøgning gemmes i maksimalt 6 måneder. Din ansøgning vil kun blive videresendt til Servicechefen i det område, hvor du er jobsøgende. Hvis der opstår en ledig stilling, bliver du kontaktet direkte på de kontaktoplysninger du har skrevet i ansøgningen.

Du kan måske også lide

Fører bruger BT Optio til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, inklusive reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere >
Gode kollegaer - Toyota Material Handling

Bliv en del af vores team

Vi stræber altid efter at optimere vores produkter og den måde, vi arbejder på. Og nøglen er at arbejde med mennesker, der er lige så engagerede i logistik og teknologi, som vi er.

Læs mere >
Traigo bruges til at transportere tønder

Vi er specialister inden for branchen

Vi forstår dine individuelle behov, så vi altid kan levere kvalitet, pålidelighed og en individuel løsning, der svarer præcist til dine krav.

Læs mere >
Billede af tekst på et whiteboard

The Toyota Way

Vi ønsker at gøre din materialehåndtering mest mulig effektiv, og derfor arbejder vi efter et sæt af værdier kaldet The Toyota Way.

Læs mere >