Toyota Material Handling støtter op om Erhvervsuddannelserne

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Det er til dags dato det største uddannelsesevent i Danmark, sidste år besøgte lige knapt 55.000 mennesker DM i Skills i løbet af mesterskabets tre dage. Toyota støtter op om eventet, blandt andet ved at sponsorere Lager & transportuddannelserne.

Hvert år dyster erhvervsskolerne ved DM i Skills, hvor Danmarks dygtigste lærlinge kåres efter tre intense konkurrencedage. I 2018 lander arrangementet i Herning den 18.-20. januar.

Transporterhvervets Uddannelser stiller for 5. år i træk med en demonstrationsstand. De foregående år har der været livlig aktivitet på TURs stand og igen i ’18 vil der være masser af ting, de besøgende kan tage sig til. Her kan man bl.a. teste sine gaffeltruck egenskaber i Toyotas gaffeltrucksimulator. Besøgende kan også tage en snak med en af de unge transportlærlinge, som er en del af TURs ambassadørhold.

Nyuddannede i transport kommer hurtigt i job 
Et af budskaberne på standen er, at det godt kan betale sig at overveje en transportuddannelse, hvis man gerne vil hurtigt i job, når man er nyuddannet. Nye tal fra arbejdsgiverforeningen, DA, viser, at nyuddannede transportlærlinge er blandt dem, der hurtigst får job. Transportuddannelserne til chauffør, redder og lufthavnsoperatør ligger blandt top 5 på listen over andelen af nyuddannede, der har lavest ledighed tre måneder efter, de er udlærte.

TURs stand finder du i hal L, stand 9030 og der er naturligvis GRATIS ADGANG for alle besøgende.

Se program for dagen her >>

Fjern alle