Toyota gaffeltruck på trailer

Toyotas gaffeltrucks løfter autolifte overalt i Danmark

Toyotas gaffeltrucks løfter autolifte overalt i Danmark. For LMJ Service var udfordringen at finde en truck, der kan transporteres på en trailer.

LMJ Service fra Jerslev i Nordjylland, installerer til dagligt nye autolifte overalt i Danmark. Det betyder at de, inden de installerer en ny lift, først skal løfte kundens gamle søjlelift op af gulvet – og til dette skal de bruge en gaffeltruck. Indehaver Lars Møller kontaktede derfor Toyotas sælger i Nordjylland, Anders Madsen, og i fællesskab kom de frem til, at løsningen ville være en stærk og robust gaffeltruck, der skulle løfte 1000 kg, være manøvredygtig og have fuld friløft. Vigtigst var, at trucken har en lav egenvægt, så de lovligt kan transportere den en trailer, for  udfordringen var, at deres nuværende truck var for tung til at de kunne køre med den lovligt på deres trailer.

Løsningen blev en specialversion af Toyota Tonero 8FG10, med lav egenvægt på kun 2300 kg. Har du også helt specielle krav til dit transportmateriel, hjælper vi gerne med uforpligtende rådgivning.

Mere information

Toyota Material Handling Danmark
Telefon: 70 220 260

Fjern alle