SÅDAN KØBER DU EN TRUCK ONLINE

Det er nemmere end nogensinde før at købe vores trucks online. Enkel navigation gennem kategorierne, søgning efter specifikke trucks og valg af andre betalingsmetoder. Hvis du ønsker hjælp til at vælge din truck, så kan du tale med os – vi vil med glæde hjælpe dig.

Trin 1. Find en truck

Søgetips:

Følg vores søgetips for at finde den truck, der matcher dine krav. Skulle du mod forventning ikke finde hvad du søger, så skriv til os via chatten, nederst til højre, så vil vi med glæde hjælpe dig i mål.

Du kan sammenligne vores trucks ved at trykke på Sammenlign.

Tryk på den truck du ønsker at vide mere om - og køb direkte her på siden.

Find din truck her >>

Step 2. Vælg en truck og egenskaber

Tjek produktdetaljer, billeder, specifikationer, videoer og egenskaber. For at sikre at trucken passer til dine behov kan du vælge Valgmuligheder og TilføjelserVi tilbyder fx hjul, gafler og masttyper mv.

Se vores guides og lær mere om hjultyperpaller eller håndpalleløftere.

Når du er klar til at købe, tryk på Tilføj til kurv.

Hos Totoya tilbyder vi altid finansiering til en yderst konkurrencedygtig pris, samt service så din truck altid er kørende. Vælg den løsning, du ønsker og fortsæt til betaling.

Læs om finansiering >>

Læs om Toyota Service >>

Step 3. Send din ordre

Fortsæt bestilling:

Har du en rabatkode fra os, skal du blot intaste den i feltet og trykke Tilføj rabatkode. Prisen bliver herefter opdateret og du kan se din rabat.

Trin 4. Levering

Tillykke!

Din truck er på vej!

Overvejer du, hvad der er sket med din ordre? Vi sørger for, at du modtager en mail med alle ordredetaljer, når ordren bekræftes.

Vores logistikpartnere samt egne chauffører sørger for at få din nye truck til dig under de sikreste forhold.

Læs mere om fragt og levering >>

Fjern alle