Anbefalede trucks til din branche

Vores truck og løsninger anvendes inden for så godt som alle brancher og i alle omgivelser. Vi forstår dine individuelle behov, så vi altid kan levere kvalitet, pålidelighed og en individuel løsning, der svarer præcist til dine krav.

Byggeri og trælast

Et af de mest udfordrende aspekter ved håndtering af tømmer i en trælast er bevægelsen af ​​lange plader på paller samt stabling af disse.

Trucks til byggeri og trælast

Detailhandel og lager

Detailhandel og lager er brancher, hvor hastighed og effektivitet er meget vigtigt. Vi ønsker at hjælpe dig med at minimere antallet af transportgange og maksimere hastigheden fra modtagelse af varerne helt hen til det endelige leveringssted.

Trucks til detailhandel og lager

 

E-Handel

E-handel er hvor hastighed og effektivitet er meget vigtigt. Vi ønsker at hjælpe dig med at minimere antallet af transportgange og maksimere hastigheden fra modtagelse af varerne helt hen til det endelige leveringssted.

Trucks til E-handel

Fødevareproduktion

Til industrier, hvor hygiejne har høj prioritet, såsom fødevareindustrien, kan vi tilbyde rustfri truck, som er nemme at rengøre. Endvidere sørger vores automatiserede truck for, at der skal anvendes mindre personale i forarbejdningsprocessen, så du kan nå en endnu højere hygiejnestandard.

Trucks til fødevareindustrien

 

Produktion generelt

Et nøgleområde, hvor vi kan hjælpe dig, er inden for produktion. Vores moderselskab Toyota Industries Corporation startede faktisk som en fremstillingsvirksomhed. Vi er stolte af, altid at kunne levere de bedste løsninger, som kan hjælpe dig med at opnå et effektivt produktionsflow.

Trucks til produktion

Køle- og frysehuse

Arbejdsbetingelserne er meget krævende i køle- og frysehuse. Ikke alene påvirker temperaturer under frysepunktet batterikapaciteten, elektronikken, smøremidlerne og førerens evne til at køre trucken, men man skal også være opmærksom på pladsudnyttelsen.

Vi har mange års erfaring med arbejde i køle- og frysehuse, og vi tilbyder som standard en lang række truck og løsninger til brug i kolde omgivelser samt løsninger specifikt til frysehuse.

Trucks til køle- og frysehuse

Transport og distribution

Transport og distribution understøtter enhver virksomhed, hvor pålidelighed og effektivitet prioriteres højt. Vi stræber efter at levere truck, der hjælper dig med at arbejde mere produktivt og sikkert.

Trucks til transport og distribution

Tung industri

Trucks til de tunge og intensive materialehåndteringsopgaver, er bygget med fokus på truckførerens behov for hurtigt og sikkert at kunne flytte godset. De har en høj oppetid og lang levetid og vi sælger trucks som kan skræddersyes til opgaven.

Trucks til tung industri

Vi anbefaler også trucks til følgende brancher

Mindre virksomheder

Vi kan garantere dig meget driftssikre maskiner. Vi er altid klar til at hjælpe dig, og du kan få fat på os, når du skal bruge os.

Drikkevareindustrien

Vi tilbyder modeller med lang driftstid til håndtering af flere paller og tungt gods, hvilket gør dem velegnede til håndtering af drikkevarer.

Fiskeindustrien

Vi leverer truck med høj beskyttelse af komponenter mod korrosion til brug i krævende omgivelser. Disse modeller, såsom Traigo 48, er perfekte til korroderende, våde og saltede miljøer.

Trykkeri og emballage

Vores sakseløftere er et nyttigt arbejdsbord og kan håndtere let last. Endvidere er vores kompakte elektriske palletruck såsom LWE130 og HWE100 også velegnede til trykkerier, da de er meget manøvredygtige.

Fjern alle