Bæredygtighedsrapport 2023

Bæredygtighedsrapport 2023

Strukturen af vores bæredygtighedsrapportering for 2023 følger nu rammerne i EU’s ESRS. Vi har sat vores nye 10-års mål forud for, at EU-kravene træder i kraft. 

Bæredygtighedsrapport 2023

Raising standards, embracing change 

I mere end et årti har Toyota Material Handling Europe været en frontløber inden for bæredygtighed i vores branche. Vi udfordrer os selv hver dag for at fortsætte med at lede vejen, idet vi fokuserer på vores drift såvel som relationer med vores leverandører og kunder. Toyota Material Handling Europe er blevet tildelt EcoVadis Platin fire år i træk siden 2020, og vores forpligtelse til SBTi ved indsendelse af videnskabsbaserede mål udfordrer os til at tage konkrete skridt mod nul-emission på tværs af vores værdikæde.

Nyttig viden

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Den bæredygtige fremtid er blevet nutid. Her følger tre ESG-områder, som I med fordel kan drøfte indgående med jeres leverandør af materialehåndteringsudstyr og -løsninger.

Læs mere

Din logistikterminal skal være grøn, automatisk og fleksibel

Kravene til din logistikterminal er i dag på mange måder meget forskellige fra for 10 år siden. I 2023-24 skal terminalen først og fremmest være bæredygtig, automatiseret og fleksibel.

Læs mere

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

I en verden, hvor bæredygtighed og ansvarlighed bliver stadig mere fremtrædende, kan logistikterminaler stå over for en udfordring med at integrere disse værdier dybt i deres operationelle praksisser. 

Læs mere

Supply chain planning er 90 procent mennesker

”Vores europæiske produktion blev ligesom stort set alle andre ramt hårdt af pandemien. Men vi kom hurtigt tilbage på sporet. Den afgørende faktor var det effektive interne samarbejde..."

Læs mere

Fjern alle