Reachtruck i køle- og frysehus

Effektiv energiløsninger til arbejde i lave temperaturer

Det kan være en udfordring at holde effektiviteten høj i kolde omgivelser, og derfor er det meget vigtigt at bruge den rigtige teknologi, så nedetiden minimeres. Lithium-ion energiløsningen, som Toyota lancerede sidste år giver mange fordele for virksomhederne, især i temperaturstyrede områder.

“Vi er tilfredse med at kunne udvide vores tilbud om effektive løsninger til brug i kolde områder. Vores lithium-ion energiløsning til brug i kolde områder vil være en hjælp til mange kunder ved håndtering af varer såsom frugt, mejeriprodukter, fisk og medicinalvarer på en effektiv måde,“ siger Sven Kruizenga, Product Manager Energy Solutions hos Toyota Material Handling Europe. “

Spar energi med lithium-ion til køle- og frysehuse

Lithium-ion løsningerne fra Toyota, som vi selv har udviklet, giver energibesparelse, nem service under drift og forbedret sikkerhed. Men især ved arbejde i meget kolde omgivelser er Toyotas li-ion løsning til køle- og frysehuse et godt alternativ til traditionelle blysyrebatterier. Batteriets effekttab er minimalt, og muligheden for opladning til enhver tid i køle- og frysehuse gør, at trucken kan køre her i længere tid. Jo færre gange trucken skal køres ud af frysehuset, jo færre problemer med kondensdannelse.

Spar tid, plads og ressourcer

Undgåelse af spild er et vigtigt princip i Toyotas lean-filosofi. Lithium-ion batteriteknologi er et rigtig godt eksempel på, hvordan man opnår en omkostningsbesparelse. Dette er især relevant i køle- og frysehuse: ingen vedligeholdelse, maksimal batterieffekt, hurtig løbende opladning og opladning inde i frysehuset. Standard Li-ion batteriløsningen er effektiv i kølehuse, og i frysehuse i en begrænset periode. Løsningen med batterivarmer gør det muligt at oplade og arbejde i længere perioder ved temperaturer helt ned til -30°C, hvilket opfylder alle kunders behov. 

Nytænkning fra Toyota 

Arbejde i køle- og frysehuse kræver effektive løsninger med minimal spild af plads, ressourcer og tid, og driftssikkerheden skal være høj i disse krævende omgivelser. Toyota Material Handling har en lang historie og stor erfaring med arbejde i kolde områder, og vi kan tilbyde en lang række løsninger til denne type opgaver.

Serien med manuelle og automatiserede truck fra Toyota Material Handling er som standard udstyret til at kunne arbejde effektivt i kolde områder. Intelligent teknologi såsom I_Site og li-ion fra Toyota kan øge effektiviteten endnu mere, mens løsninger såsom mobile reoler og shuttles maksimerer pladsudnyttelsen i køle- og frysehuse. Opvarmede kabiner giver et effektivt arbejdsmiljø, så medarbejderne forbliver motiverede og produktive, med færre sygedage.

Kontakt vores specialist

Thomas Svendsen

Produktchef Warehouse

Tlf: 41 91 80 51

Kontakt via e-mail

Lithium-Ion batterier fra Toyota

Nu tilbyder Toyota fuldt integrerede lithium-ion-batterier i alle truck, monteret i henhold til vores høje kvalitet og standarder.

Læs mere

Køle- og frysehuse

Arbejdsbetingelserne er meget krævende i køle- og frysehuse. Ikke alene påvirker temperaturer under frysepunktet batterikapaciteten, elektronikken, smøremidlerne og førerens evne til at køre trucken, men man skal også være opmærksom på pladsudnyttelsen.

Læs mere >

Manager kigger på I_Site på iPad

I_Site flådestyring

I_Site opkobler din flåde, indsamler data og giver dig et overblik over aktuelle hændelser, og du får besked om, hvordan du kan optimere din virksomhedsdrift.

Læs mere >

Mobile pallereoler

Lagerløsninger

Vi hjælper dig med at optimere dit business flow, reducere omkostningerne og øge produktiviteten med den optimale lagerløsning.

Læs mere

Fjern alle