Toyota Material Handling lancerer Kalmar Big Wheel

Kalmar Big Wheel

Toyota Material Handling lancerer gaffeltruckserien Big Wheel, en helt ny serie af Kalmar gaffeltrucks, med kapaciteter fra 10-14 ton.

Serien er udviklet i et samarbejde med flere savværker og tømmerfirmaer i Canada, som stod overfor udfordringen med at skulle køre i et specielt miljø, som typisk består af blød grund, store kørespor og specielt ved vintertid, ekstreme huller. Dette er ikke muligt for en traditionel gaffeltruck, men Big Wheel typen kan løse opgaven.

Salgschef for Kalmar hos Toyota Material Handling, Jørgen Peter Lund fortæller: ”Den er særligt velegnet til at flytte containere i terræn og er et godt alternativ til teleskoplæssere, ligesom den er designet til at køre på steder hvor underlaget kan være en kombination af asfalt, grus og SF Sten”. Big Wheel har en meget stor frihøjde. Den ekstra frihøjde giver mulighed for at forcere selv det vanskeligste terræn, gruspladser og byggeområder.

Kalmar Big Wheel vil dermed kunne erstatte behovet for at have både en gaffeltruck og en terrængående maskine. De store 23.5 R 25” trækhjul giver udover det eminente greb, også stor førerkomfort ved kørsel i ujævnt terræn.

Trucken er udstyret med Kalmars nye ergonomiske EGO kabine, som er designet med føreren i centrum. Sæde, rat, pedaler og betjeningshåndtag er multijusterbare, så arbejdspladsen kan tilpasses enhver fører. Det kraftfulde lastafhængige hydrauliksystem booster løftehastighed og manøvredygtighed, samtidig med at brændstofforbrug reduceres. "Systemet giver brændstofbesparelser på op til 10% i forhold til traditionelle 10-14 tons gaffeltruck, uden at reducere kapaciteten" fortæller produktchef Anders Helbo.

Kalmar Big Wheel gaffeltrucks findes med en bred vifte af optioner til netop det hårde miljø, bl.a. reverserende kølervinge, der betyder at blæseretning kan ændres fra førersædet, sådan at kølere m.m. blæses rene, uden driftstop.

Toyota Material Handling Danmark A/S kan som den første Kalmar forhandler i Europa præsentere Kalmar Big Wheel gaffeltruck.

Finansiering af din gaffeltruck hos Toyota

Finansiering af din gaffeltruck

Vores omfattende udvalg af finansielle løsninger giver dig ro til at fokusere på din kerneforretning.

Læs mere

Fører bruger BT Optio truck til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere

Serviceteknikker servicerer en Toyota truck

Service

Vores serviceplaner holder din virksomhed kørende og hjælper dig med at få det maksimale ud af dine trucks, uanset mærke, så du kan planlægge arbejdet med sindsro.

Læs mere

Toyota Production System

Toyota Production System

Vi arbejder med lean-produktion efter et pull-system, hvilket betyder, at vi kun producerer det, der bestilles.

Læs mere

Fjern alle