Spændende nyhed på Transport 2023

Toyota Material Handling deltager i årets udgave af Transportmessen i MCH Herning. Men i år er speciel, for vi har en stor nyhed med til dig.

Vi vil nemlig præsentere et nyt innovativt og brugervenligt produktprogram, som sikrer danske virksomheder et kvalitetsprodukt med høj effektivitet til en konkurrencedygtig pris. 

Det kan du få meget mere viden om, når du besøger vores stand i Hal M, stand M9743

På messen får du mulighed for at få en snak med vores specialister om, hvordan vi hjælper alle virksomheder – store som små, inde som ude – med at sikre optimal og sikker materialehåndtering. 

Så få din GRATIS billet i dag på www.transportmessen.dk, ved at bruge invitationskoden TOYOTA2023 som du blot indtaster nederst i formularen. 

Vi glæder os til at se dig. 

Bestil din GRATIS billet her
Specialtruck

Specialtrucks

Kan du ikke finde, hvad du har behov for, blandt vores standardtruck, så kontakt os. Vi kan også producere truck, der passer til individuelle behov.

Læs mere

EcoVadis Guld til Toyota

Vi er blevet vurderet blandt de 3% bedste i verden inden for ”Miljø”, ”Medarbejdere og menneskerettigheder”, ”Etik” og ”Bæredygtigt Indkøb”.

Læs mere

Gratis guide - Tips til styring af truckflåden

Tips til styring af truckflåden

Download vores gratis guide, og få viden om hvordan flådestyring kan øge din virksomheds effektivitet.

Download gratis guide

Følg os på LinkedIn | Toyota Material Handling Danmark

Følg os på LinkedIn

Bliv opdateret regelmæssigt med relevante nyheder og tilbud om gaffeltrucks, sikkerhed, effektiv lagerdrift og ledige stillinger.

Følg os

Fjern alle