Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Regnskabschef

Her er muligheden for at arbejde for et globalt brand i et spændende job. Vi søger en stærk lederprofil der kan kombinere regnskabskompetencer med forretning og processer.

Med reference til økonomidirektøren får du ansvar for selskabets regnskabsfunktion.

Du får ledelsesansvar for 6 medarbejdere samt indirekte ledelsesansvar for 5 medarbejdere i vores Shared Service Center i Riga. Du skal gennem din ledelse sikre motivation og udvikling i afdelingen, samt et godt samarbejde på tværs af organisationen.

Du bliver en vigtig og tæt sparringspartner både for økonomidirektøren samt selskabets forretningsområder. Det er således dit ansvar at sikre et højt kvalitetsniveau og værdiskabelse, samt sikre løbende optimering af interne og eksterne processer og flows.

Af andre centrale ansvarsområder kan bl.a. nævnes:

  • Administration og styring af selskabets finansielle resultater
  • Sikre kvalitet i månedsafslutning, rapportering og likviditetsstyring
  • Tovholder på udarbejdelse af budget og løbende forecast
  • Sikre korrekt momsafregning og lønudbetaling
  • Implementere og sikre overholdelse af effektive interne kontroller og procedurer
  • Coaching og udvikling af dine medarbejdere

Du trives i et hektisk og uformelt miljø, hvor der er plads til, at vi griner og udvikler os sammen. Du har evnen og lysten til at teamet sammen løfter i flok og når de fælles mål.

Din profil

Det forventes, at du har en videregående uddannelse eksempelvis HD-R, cand.merc.aud eller lignende. Du har en solid økonomisk erfaring med tilsvarende opgaver og har erfaring med både økonomifunktionen og ledelse. Du er superbruger af Microsoft Office-pakken og du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau.

Som person er du kendetegnet af overblik og struktur samt har en analytisk tilgang til dine opgaver. Du har forretningsforståelse, og du arbejder proaktivt, målrettet og løsningsorienteret. Du er vedholdende og kvalitetsbevidst, og du motiveres af at arbejde hands-on med opgaverne. Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner.

Vi tilbyder

Du tilbydes et spændende men også krævende job med mulighed for udvikling i en succesrig international virksomhed, hvor du bliver en del af et stærkt team med ambitiøse mål. Vi arbejder professionelt med Toyotas systemer som LEAN, værdier, 5S, Kaizen tavlemøder etc. Vi tilbyder et selvstændigt job, løn efter kvalifikationer og frihed under ansvar.

Rekrutteringsprocessen

Har du spørgsmål til jobbet kan du kontakte økonomidirektør Martin Vaabengaard på telefon 20 46 21 98.

Send din ansøgning og CV til linket i annoncen mrk. Regnskabschef”.

Vi forventer at holde samtaler i august måned. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

SØG JOBBET HER >>