Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Koordinator til Telematik og Advisory Services

Her er muligheden for at arbejde for et globalt brand i et spændende job. Vi søger en administrativ stærk medarbejder til vores digitale flådestyringsdata samt diverse backoffice-opgaver.

Du skal administrere kundeservice og være den første i linjen til support på I_site, vores flådestyringssystem, der giver kunderne mulighed for at samle alle deres trucks i en flåde. Du vil også arbejde med diverse projekter i eftermontage for vores I_site. Du er ansvarlig for udarbejdelse af timetalsopgørelser for langtidsleje og totalservice i tæt samarbejder med vores Servicechefer. Ligeledes vil generel omkostningsstyring for Logistic Solution være en del af din hverdag.

Du vil være en vigtig brik i optimeringen af vores interne processer på området.

Du bliver en del af et dynamisk team med dygtige kollegaer. Du trives i et hektisk og uformelt miljø, hvor der er plads til, at vi griner og udvikler os sammen. Du har evnen og lysten til at teamet sammen løfter i flok og når de fælles mål. Dine kolleger står klar til at dele deres viden med dig.

 

Af væsentlige arbejdsopgaver kan nævnes:

  • Administration af kontrakter og kundeopsætning
  • Ordrebehandling og fakturering
  • Løbende opdatering af omkostninger og rapporter på projekter
  • Opfølgning på kontraktligt timeforbrug versus reelt forbrug på maskiner på langtidsleje og total service

 

Din profil:

Kompleksiteten i afdelingen kræver, at du er en selvstarter, der kan arbejde tværfagligt og bevare overblikket. Din energi, struktur og smittende engagement skaber et godt samarbejde og ikke mindst kvalitet i resultaterne.

  • Du er administrativ ”stærk” med et stort overblik
  • Du er lidt af en ”strukturhaj” med styr på detaljerne og kan følge sagerne til dørs.
  • Du har solide IT-kompetencer og er stærk på Excel
  • Du behersker engelsk i tale og skrift
  • Du er positiv og ansvarsbevidst
  • Du er god til at kommunikere med både eksterne og interne kunder

 

Vi tilbyder:

Du tilbydes et job med mulighed for udvikling i en succesrig international virksomhed med ambitiøse mål. Vi arbejder professionelt med Toyotas systemer som LEAN, værdier, 5S, Kaizen-tavlemøder etc. Det er et selvstændigt job, med løn efter kvalifikationer og frihed under ansvar.

Har du spørgsmål til jobbet, så kontakt Søren Vester Rasmussen Tlf.: + 45 76 42 50 32.

Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning og CV. Alle henvendelser behandles løbende og naturligvis fortroligt.

 

SØG JOBBET HER >>