Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Årets Toyota Logistic Design Competition udfordrer studerende

“Package Delivery. Join the revolution” er temaet for årets Toyota Logistic Design Competition (TLDC 2018). Toyota Material Handling Europe er nu på udkig efter fremtidsrettede europæiske designere, som vil være med til at revolutionere fremtidens logistik inden for pakkelevering.

Dette års designkonkurrence er baseret på trenden om, at vi som forbrugere handler mere og mere online. E-handel er ved at blive normen, og det betyder, at hurtig levering bliver en forudsætning og en prioritet. Dog er sidstnævnte ikke altid en realitet, grundet underliggende faktorer som eksempelvis trafik.

Toyota udfordrer nu design-studerende til at glemme idéen om traditionel værdikæde og komme op med en hurtig, bæredygtig og revolutionerende løsning, som faciliterer direkte levering og optimerer det sidste skridt mod modtageren. Vi opfordrer alle deltagere til at have et fremsigtet fokus med inspiration fra Toyotas rige historie og innovative løsninger. 

"Da vi lancerede Toyota Logistic Design Competition (TLDC) for fire år siden, kunne vi forudse den store interesse, som den ville skabe blandt europæiske studerende inden for design. I dag har vi 3 deltagere fra de tidligere konkurrencer som arbejder på vores Design Center. At have en åben dialog med unge designere er vores måde at kontinuerligt sikre os tilgang til en verden fuld af nye idéer", siger Magnus Oliveira Andersson, Head of Design ved Toyota Material Handling Europe.

 

Konkurrencen er nu åben for tilmelding, og det er muligt at tilmelde sig indtil d. 22. oktober 2017. Alle europæiske studerende inden for design, også de som fuldfører sin uddannelse i 2017, er inviteret til at deltage i konkurrencen om at vinde førstepræmien på 5.000 euro. Vinderne vil få deres bidrag udstillet på CeMAT 2018 messen i Hanover, Tyskland. Alle som ønsker at deltage, kan finde flere informationer og tilmelde sig konkurrencen her: Toyota Logistic Design Competition page.

 

Toyota Logistic Design Competition er en del af Toyotas Logiconomi program. Logiconomi er det ord, som Toyota benytter til at beskrive dets måde at tænke på - at sigte mod "lean" processer, eliminere spild, maksimere effektivitet og reducere omkostninger. 

TIL KONKURRENCEN

Du kan måske også lide

Toyota logistik

Fremtidens teknologi

Med Smart Logistics og Logiconomi får du løsninger, der anvendes i dag og viser vores vision for fremtiden.

Læs mere >
Gode kollegaer - Toyota Material Handling

Bliv en del af vores team

Vi stræber altid efter at optimere vores produkter og den måde, vi arbejder på. Og nøglen er at arbejde med mennesker, der er lige så engagerede i logistik og teknologi, som vi er.

Læs mere >
Hånd tegner en truck

Design historie

Med inspiration dels fra Toyota værdier, dels fra industrielle trends udvikler vi løsninger inden for materialehåndtering med fokus på kunderne.

Læs mere >
Toyota Production System

Toyota Production System

Vi arbejder med lean-produktion efter et pull-system, hvilket betyder, at vi kun producerer det, der bestilles.

Læs mere >