Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Toyota Material Handling Danmark på Agromek

Besøg os på Agromek

Hos Toyota Material Handling udvider vi sortimentet, idet vi har indgået et samarbejde med AUSA. AUSA producerer terrængående truck, som egner sig til udendørs kørsel. Her kan vi nu tilbyde fire forskellige gaffeltruck og tre forskellige teleskoplæssere. Vi udstiller et udpluk af maskinerne på Agromek, som løber af stablen d. 29. november.

AUSA gaffeltruck er alsidige maskiner i et kompakt design, der kan håndtere tungt gods på ujævnt og skrånende terræn. Med sine forskellige løftekapaciteter på mellem 1.500 kg og 5.000 kg kan gaffeltruckene løfte en lang række af opgaver. Produktiviteten er i top og maskinerne har et meget lavt støjniveau og brændstofforbrug.

AUSA teleskoplæssere har en lav egenvægt og et kompakt design. Maskinerne kan løfte gods med en vægt på mellem 1.350 kg og 2.300 kg, og egner sig både til arbejde i det fri under ekstreme betingelser samt arbejde på steder med pladsbegrænsning og vanskelige tilkørselsforhold.

Alle gaffeltruck og teleskoplæssere er produceret med henblik på høj sikkerhed, ergonomisk design og stor funktionalitet, og passer derfor godt ind i Toyota Material Handlings eksisterende truckprogram. Du kan læse mere om vores nyerhvervede AUSA maskiner her.

Du kan møde os på Agromek ved stand C2520 fra d. 29.11.2016 til d. 3.12.2016. Kig forbi til en snak om de forskellige truck, og se vores udstillede modeller - du kan købe din billet til Agromek lige her.

Du kan måske også lide

Fører bruger BT Optio til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, inklusive reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere >
Fører på lithium-ion truck i varehus

Vores unikke lithium-ion serie

Lithium-ion batterier har vist sig at være 30% mere energieffektive end blysyrebatterier med en betydelig reduktion af CO2 emission.

Læs mere >
Kvinde sidder ved skranke med computer

Finansiering af din truck

Vores omfattende udvalg af finansielle løsninger giver dig ro til at fokusere på din kerneforretning.

Kontakt os >
Folk kigger på truck

Vores unikke lithium-ion serie

Lithium-ion batterier har vist sig at være 30% mere energieffektive end blysyrebatterier med en betydelig reduktion af CO2 emission.

Læs mere >