Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

BT Reflex R-serien vinder "German Design Award" 2018

Den klasseledende BT Reflex R-serie fra Toyota Material Handling er blevet tildelt "German Design Award" 2018. Det er dens enkle og funktionelle design, som sikrede vinderpladsen i kategorien "Excellent Product Design".

"The German Design Award" er den største internationale pris under ”The German Design Council”, som består af en international jury, der belønner unikke designs, som tilfører ekstra værdi til selve brandet.

”For mig handler design af truck om at placere mennesket i centrum. Vores udfordring er at udtrykke god ergonomi i selve designet, således at føreren oplever dette fuldt ud”, siger Oliveira Andersson, Designchef hos Toyota Material Handling Europe, som siden 1995 kontinuerligt har forbedret produktet. BT Reflex reach trucken har en lang historie, og var først blot udstyret med simpelt interiør. For at kunne følge med 70’erne og 80’ernes filosofi omkring i højere grad at imødekomme kundernes behov på tværs af forskellige industrier, fokuserede det nye og opdaterede design fra BT på førerens komfort. Dette førte til den første iF Design Award for fremragende ergonomi i 1982 for BT1350E reach truck. Gennem årene er modellerne blevet forbedret ud fra Toyotas værdi Kaizen, som betyder ”konstant forbedring”. Toyota Material Handling har tidligere fået tildelt ”The German Design Award” 2016 for sin BT Levio P-serie. 

Du kan måske også lide

Toyota logistik

Fremtidens teknologi

Med Smart Logistics og Logiconomi får du løsninger, der anvendes i dag og viser vores vision for fremtiden.

Læs mere >
Hånd tegner en truck

Design historie

Med inspiration dels fra Toyota værdier, dels fra industrielle trends udvikler vi løsninger inden for materialehåndtering med fokus på kunderne.

Læs mere >
Reachtruck på lager

Reachtruck

Denne serie af kraftfulde reachtruck tilbyder høj acceleration og exceptionelle køreegenskaber for optimal håndtering af paller.

Læs mere >
Toyota Production System

Toyota Production System

Vi arbejder med lean-produktion efter et pull-system, hvilket betyder, at vi kun producerer det, der bestilles.

Læs mere >