Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Toyota eltruck Traigo 48 pålæsser gods udendørs

Den nye Toyota Traigo 48 sætter nye standarder for produktivitet og effektiv energiudnyttelse

Toyota Material Handling lancerer den nye elektriske gaffeltruck Toyota Traigo 48, der har den mest effektive energiudnyttelse i sin klasse og en meget høj produktivitet ved intensivt arbejde.

Toyota har altid fokus på kunderne, og vi fortsætter med at overgå forventningerne, når det gælder produktivitet. Gennem omfattende forskning har vi indbygget den nyeste teknologi og nye komponenter i et kompakt chassis. Sammen med en ergonomisk opgradering optimerer dette føreroplevelsen. Trucken får en længere levetid, uden at gå på kompromis med produktiviteten, selv under meget intensiv brug.

Den nye 3-hjulede Traigo 48-volt elektriske gaffeltruck har elektrisk servostyring, der gør trucken meget nem at styre, samt 'force feedback', der giver præcis styring ved enhver kørehastighed. Der er også forbedret styring når det gælder fuld stop på ramper og præcis positionering med eller uden last.

De 3-hjulede modeller fås fra 1,5 til 2 tons, og de er meget manøvredygtige på steder med lidt plads. De 4-hjulede modeller, der leveres i versioner fra 1,6 til 2 tons, kan klare intensive opgaver både indendørs og udendørs og har fået en mindre venderadius. Disse alsidige og fleksible gaffeltruck kommer frem overalt, og de har en fremragende ydelse ved alle former for materialehåndtering. De er udstyret med det unikke Toyota System of Active Stability (SAS) og Toyota vekselstrømsmotorer med øget sikkerhed og produktivitet.

Serien af 48-volt gaffeltruck sætter en ny standard for effektiv energiudnyttelse med mindre energiforbrug kombineret med højere ydelse. Disse modeller kan også udstyres Lithium-ion batterier med hurtigere ladetider. Denne revolutionerende batteristyring eliminerer behovet for batteriskift, når der arbejdes i flerholdsskift.

“Vores mål var at overgå vores kunders forventninger, og med Traigo 48 har vi leveret den højeste produktivitet i klassen, gennem en forøget ydelse og et lavere energiforbrug. Traigo 48 er også et vigtigt skridt fremad, når det gælder ergonomien, da maskinerne kan leveres med Lithium-ion batterier, som reducerer behovet for batteriskift i mange virksomheder”, udtaler David Backx, Produkt Chef for Gaffeltruck hos Toyota Material Handling Europe.

Du kan måske også lide

Toyota Tonero udendørs

Mindre virksomheder

Vi er stolte over at arbejde sammen med mindre virksomheder. Se hvad Toyota kan gøre for dig, der arbejder i en mindre virksomhed.

Læs mere >
Elektriske gaffeltruck

Elektriske gaffeltruck

De elektriske gaffeltruck er velegnet til en lang række af indendørs og udendørs operationer.

Læs mere >
SAS logo på Toyota gaffeltruck

System of Active Stability

Denne innovation øger sikkerheden og mindsker virksomheders omkostninger i forbindelse med skader ved at overvåge truckoperationer.

Læs mere >
Mand bruger BT Levio til at flytte gods ud af en truck

Transport og distribution

Vi ønsker at hjælpe dig, der arbejder med transport og distribution, ved at levere truck, der hjælper dig med at arbejde mere produktivt og sikkert.

Læs mere >