Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

EcoVadis tildeler Toyota prisen for ”Best Group Engagement” inden for bæredygtighed

Prisen for "Best Group Engagement" gives til de virksomheder, der har forpligtet sig til gennemsigtighed ved at måle og harmonisere deres præstationer på tværs af fabrikker og datterselskaber på EcoVadis-platformen.

Tirsdag den 10. april afholdt EcoVadis sin årlige Sustain-Event i Paris, hvor virksomheder blev anerkendt for deres bestræbelser på bæredygtighed og gennemsigtighed. Prisen for "Best Group Engagement" blev givet til Toyota Material Handling Europe, der først blev evalueret på koncernniveau af EcoVadis i 2012, og siden har udvidet sine årlige EcoVadis-vurderinger til 26 datterselskaber og fabrikker i Europa. I 2017 blev de fire europæiske fabrikker, 21 nationale salgsselskaber og gruppen som helhed, vurderet og tildelt 11 guld-, tretten sølv- og to bronze-ratings.

Mere information

Søren Vester, Head of Business Consultancy & Telematics

Telefon: 20 68 30 07

Send mail

"Jeg er meget taknemmelig og stolt af at være en del af et hold, der opnår adskillige Ecovadis anerkendelser i Europa. Det hjælper os med at opnå tillid og troværdighed i forhold til vores kunder, leverandører og vores medarbejdere. Det giver også en masse ny energi til at gøre det endnu bedre næste år. Kaizen eller ”kontinuerlig forbedring” er en af vores 5 kerneværdier i Toyota, "sagde Ralph Cox, Senior Vice President Marketing & Sales, Toyota Material Handling Europe, da han modtog prisen. "Jeg vil gerne takke vores Sustainability Team for at drive dette initiativ og støtte vores 28 sustainability teams i hele Europa, som har været de lokale motorer, der har skabt disse resultater."


EcoVadis ratings har gjort det lettere for virksomheder at handle med Toyota Material Handling Europe. Ecovadis’s omfattende platform og en årlig vurdering af alle af Toyota Material Handlings deltagende selskaber giver let adgang til resultatrapporter, der dækker 150 kategorier vedrørende miljø, arbejdskraft, fair forretningspraksis og bæredygtigt indkøb. Ecovadis benyttes af førende multinationale virksomheder og over 40.000 af deres værdikædepartnere i 120 lande.

12. April 2018

Du kan måske også lide

Folk kigger på truck

Vores tilgang til bæredygtighed

Sammen gør vi en forskel for at maksimere sikkerhed, minimere miljøpåvirkning og optimere forretningsprocesser.

Læs mere >
Billede af tekst på et whiteboard

The Toyota Way

Vi ønsker at gøre din materialehåndtering mest mulig effektiv, og derfor arbejder vi efter et sæt af værdier kaldet The Toyota Way.

Læs mere >
EU-OSHA illustration

Sunde arbejdspladser

Med 2018-2019 kampagnen stræber vi, sammen med EU-OSHA, efter at opnå et sundt og produktivt arbejdsmiljø for alle aldersgrupper.

Læs mere >
Gode kollegaer - Toyota Material Handling

Bliv en del af vores team

Vi stræber altid efter at optimere vores produkter og den måde, vi arbejder på. Og nøglen er at arbejde med mennesker, der er lige så engagerede i logistik og teknologi, som vi er.

Læs mere >