Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

EcoVadis 2014 logo

Gennemsigtighed, bæredygtig produktion og løbende forbedringer ligger vores hjerte nær

Det respekterede vurderingsbureau, EcoVadis, som overvåger og vurderer bæredygtighed i forsyningskæder verden over, har rangeret Toyota Material Handling til at være blandt de to bedste procent leverandører i verden, når det gælder transparens og bæredygtighed. Det er gode nyheder – ikke bare for os, men også for vores kunder.

For hvert år, der går, stiger kravene til, at virksomheder skal forbedre deres bæredygtighed. For at virksomhederne skal kunne nå deres egne ambitiøse mål, er det en nødvendighed at finde og gå sammen med leverandører, som har en lignende tilgang til bæredygtighed. I lyset af denne industrilogik, er det så meget mere glædeligt at modtage EcoVadis’s positive vurdering af vores resultater inden for bæredygtighed.

Gennemsigtighed, bæredygtig produktion og løbende forbedringer (Kaizen) ligger vores hjerte nær og afspejler sig i alt, hvad vi foretager os hos Toyota Material Handling. Faktisk, går vores engagement inden for bæredygtighed langt tilbage og udspringer af vores moderselskabs (Toyota Industries Corporation) første miljøhandlingsplan, der blev udformet tilbage i 1993. Som verdens førende truckproducent, har Toyota et stort ansvar inden for såvel miljø som social ansvarlighed. Det, at vi har opnået EcoVadis blåstempling, fortæller os, at vores tilgang har været den rigtige.

Udviklingen af en ansvarlig tilgang til bæredygtighed er ikke noget, der skal ses isoleret. Det er i høj grad noget, der sker igennem en fælles indsats, fra vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere sådan, at vi sammen får sat så få spor som muligt på denne planet. Det er kun ved at forstå vores kunders og samarbejdspartneres prioriteter og mål, at vi kan sikre et godt og sikkert arbejdsmiljø og sammen bidrage til en bæredygtig planet.

EcoVadis er verdens førende, når det drejer sig om evaluering af bæredygtighed i industrien. 24.000 virksomheder, på tværs af 145 brancher, i 95 lande verden over, abonnerer på deres serviceydelser. Blandt virksomheder, der bruger Ecovadis til at overvåge deres leverandører, er mere end 100 multinationale virksomheder.

Du kan måske også lide

Fører bruger BT Optio til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, inklusive reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere >
Folk kigger på truck

Vores unikke lithium-ion serie

Lithium-ion batterier har vist sig at være 30% mere energieffektive end blysyrebatterier med en betydelig reduktion af CO2 emission.

Læs mere >
EU-OSHA illustration

Sunde arbejdspladser

Med 2018-2019 kampagnen stræber vi, sammen med EU-OSHA, efter at opnå et sundt og produktivt arbejdsmiljø for alle aldersgrupper.

Læs mere >
Billede af tekst på et whiteboard

The Toyota Way

Vi ønsker at gøre din materialehåndtering mest mulig effektiv, og derfor arbejder vi efter et sæt af værdier kaldet The Toyota Way.

Læs mere >