Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

I_Site flådestyring: Nu 50.000 opkoblede gaffeltruck

Toyota Material Handling skriver historie med opkobling af gaffeltruck nr. 50.000 globalt, hvilket ikke alene gør os til den største truckproducent, men også førende inden for telematik og innovation. Toyota opkobler kundernes truck med den prisvindende flådestyringsløsning I_Site.

I_Site Product Manager Marcus Löwendahl forklarer styrken ved flådestyring og telematik inden for materialehåndtering:

"Vores I_Site løsning er rettet mod alle kunder, som ønsker at reducere omkostningerne, forbedre produktiviteten og øge sikkerheden inden for logistik - uanset om de ejer en enkelt truck eller har en stor flåde af gaffeltruck fordelt på flere steder globalt. Flere sikkerhedsbevidste kunder verden over har reduceret antallet af ulykker dramatisk med anvendelse af I_Site.

Spørgsmål: Hvad er flådestyring inden for logistik?

Marcus: Det handler om at styre dine truck og dine førere! Hver gaffeltruck er udstyret med en telematikenhed, der kommunikerer med en webserver via et telenetværk og giver kunden vigtig information om truck og føreres præstation. Disse data er tilgængelige via webportalen eller en smartphone app, hvilket er perfekt, når man er afsted eller arbejder væk fra virksomheden.

Spørgsmål: Hvorfor er styring af gaffeltruck-flåder vigtigt?

Marcus: Anvendelse af et flådestyringssystem giver mange fordele inden for fire hovedområder:

  • OMKOSTNINGSSTYRING: Reduktion af skadesomkostninger, optimering af flådestørrelse og antal førere
  • PRODUKTIVITET: Optimeret maskinudnyttelse, forbedret fører-præstation, meddelelser i realtid og systemadvarsler
  • SUNDHED OG SIKKERHED: Styring af føreradgang og førerbeviser, kontrol af maskinerne før brug, kollisionsovervågning, lockout ved kollision, lockout foretaget af den overordnede, lockout-nulstillingsprocedurer
  • MILJØ: Forlængelse af maskinens levetid, optimeret brug af og levetid på batteriet, reduktion af tomgangskørsel med diesel- og gasdrevne truck.

Spørgsmål: Hvordan vil flådestyring inden for logistik udvikle sig i fremtiden, som du ser det?

Marcus: Den aktuelle tendens peger imod, at alle gaffeltruck vil være opkoblede om bare få år – ligesom mange andre “ting” i samfundet. Vi bliver også i stand til at opkoble andre køretøjer og maskiner på vores kunders virksomheder. Systemet vil levere al denne information til brugerne på en mere intelligent måde, mere effektivt og hurtigere, i realtid eller præcis, hvornår og hvordan man ønsker det.

Spørgsmål: Hvad tænker du om den nye milepæl for I_Site?

Marcus: Det er virkelig en milepæl i vores truckhistorie med 50.000 opkoblede truck, da ingen af vores konkurrenter er bare i nærheden af at nå et lignende resultat globalt. Men samtidig stiger tallet så hurtigt, at vi snart vil kunne fejre 100.000 og sågar 500.000 opkoblede truck.

 

Det mener kunderne:

Cloetta er en førende konfekturevirksomhed i Skandinavien og Holland, hvor der fremstilles chokoladeprodukter og slik. Virksomheden sælger sine varer i mere end 50 lande verden over. Fabrikken i Ljungsbro (Sverige) har nu i et år været en meget tilfreds I_Site kunde. Hele flåden i Ljungsbro med 51 gaffeltruck er udstyret med I_Site, inklusive kontrol før brug. Lars Jonsson, Project and Fleet Manager på Cloettas chokoladefabrik i Sverige, udtaler: “Vi er meget imponerede af I_Site løsningen, især når det gælder opfølgning på sikkerhed og muligheden for at styre føreradgang. I_Site var en del af årsagen til, at vi valgte Toyota som vores truckleverandør for et år siden”.

 

VI AFHOLDER I_SITE MORGENSEMINAR D. 24/01-2018 I NORDJYLLAND! GRATIS DELTAGELSE. 
LÆS MERE OG TILMELD DIG HER >>  

 

 

 

 

Mere om I_Site flådestyring