Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Smart connected trucks from Toyota

Integreret telematik: Toyota vil levere opkoblede intelligente truck, der giver en mere effektiv drift for kunderne, i hele Europa

Toyota kommer med en vigtig meddelelse på CeMAT 2018 messen i Hannover: Det er planen, at alle Toyotas elektriske lagertruck fra efteråret 2018 skal leveres med integreret telematik, baseret på virksomhedens markedsførende I_Site teknologi.

Senior Vice President, Sales and Marketing, Ralph Cox, forklarer strategien: “Toyota er kendt verden over for lean-tankegangen, og vi drager selv fordel af konstante forbedringer, ved at indføre ny teknologi inden for logistik, i vores egen virksomhed. Værdien af konnektivitet kan ikke ignoreres i nutidens udfordrende logistiske systemer og i bestræbelserne på at eliminere spild. Toyota ønsker at yde et seriøst bidrag til fremme af effektiviteten og en mere effektiv logistik, i hele Europa.”

Dette giver Toyotas kunder en række fordele, da det betyder, at en række grundlæggende aktivitetsdata vil blive tilgængelige, såfremt der indgås en datadelingsaftale.

Mere information

Jan Jakobsen, Logistic Solution Konsulent

Tlf: 23 48 35 27

Send mail

Udnyttelse er en vigtig del af dette. Toyotas eksisterende I_Site data, der er hentet fra tæt på 60.000 opkoblede intelligente truck, der allerede er i drift, viser, at de fleste virksomheder kan eliminere en betydelig grad af deres ressourcespild, ved at forbedre udnyttelsen, der typisk ligger på kun 35%. Cox udtaler: “Dette vil sandsynligvis medføre et behov for færre truck hos mange af vores kunder, når de begynder at anvende data til at forbedre truck-planlægningen, men vi anser dette for den ansvarlige vej at gå, som udstyrsleverandør og forretningspartner.”

 

Et andet vigtigt element er førerstyring og håndtering af sikkerheden. Ulykker i forbindelse med materialehåndtering medfører høje omkostninger på grund af beskadigelse af udstyr og lagervarer, og endnu vigtigere på grund af tilskadekomst. Data indsamlet fra Toyota I_Site systemet viser, at implementering af best practice kombineret med muligheden for at overvåge den måde, som udstyret anvendes på, kan reducere reparations og skadesomkostningerne i væsentlig grad – helt op til 70%. “Det er endnu et eksempel på, hvordan vi kan hjælpe vores kunder med at undgå dyrt spild,” forklarer Ralph Cox.

“Vi vil arbejde tæt sammen med alle vores kunder for at udarbejde databaserede planer, der udtrykker kundernes præcise behov, suppleret med yderligere informationskanaler, der bliver tilgængelige. Vores mål er ikke bare at være en førende udbyder af håndteringsløsninger og serviceydelser – vi ønsker også at dele vores viden og erfaring samt at tilføre vores kunder værdi, ved at de kan øge deres indtjening”.

Dette initiativ falder også sammen med lanceringen af Toyotas nyeste serviceplatform, der muliggør strømlinet service på tilsluttede truck, med fjernopdateringer og aktivitetsbaseret vedligeholdelse, hvilket reducerer nedetiden og de generelle omkostninger.

Du kan måske også lide

Toyota logistik

Fremtidens teknologi

Med Smart Logistics og Logiconomi får du løsninger, der anvendes i dag og viser vores vision for fremtiden.

Læs mere >
Fører bruger BT Optio truck til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere >
Manager kigger på I_Site på iPad

I_Site flådestyring

I_Site forbinder din flåde, indsamler data og giver dig et overblik over, hvad der sker og fortæller, hvordan du kan optimere din operation.

Læs mere >
En autopilot foretager horisontal transport

Automatiserede truck

Vores produktprogram af automatiserede truck og lastbærere omfatter en række avancerede, fleksible løsninger, der giver en mere effektiv, omkostningsbesparende godshåndtering.

Læs mere >