Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Toyota elstabler

Ny stablerserie fra Toyota imponerer med en bemærkelsesværdig høj ydeevne

Toyota Material Handling frigiver i disse dage en helt ny serie Toyota stablere med førerplatform, på det europæiske marked. Den nye Staxio P-serie omfatter 11 modeller, med kapaciteter fra 1,2 til 2 tons, og har mange karakteristika til fælles med Toyotas prisvindende eldrevne palletruck i Levio P-Serien, der blev lanceret med stor succes sidste år.
Stabler på lager

Staxio P-serien er ikke blot kompakt, pålidelig og designet til intensive opgaver, den fås også med løftehøjder på helt op til 6 meter – højest i klassen – og en kørehastighed på hele 10 km/t til meget hurtig materialehåndtering. Restkapaciterne er øget, sammenlignet med den forrige model, og er klassens førende. Dette opnås via truckens avancerede teknologi, der giver en enestående stabilitet, når der løftes. SPE er bygget op omkring føreren med et lavt støjniveau, lav vibration, 180° elektronisk styring med et ergonomisk manøvrehåndtag og justerbar styrearmshøjde, som gør det til en fornøjelse at arbejde med den nye serie truck.

Sikkerheden er forbedret med Totalview konceptet, der giver et fremragende udsyn igennem masten til gaffelspidserne, uanset hvilken højde, der arbejdes i. Førerbeskyttelsesløsningerne omfatter sammenklappelige sidebeskyttelsesbøjler, fast sidebeskyttelse eller ryglæn samt hastighedskontrol i sving. Alt sammen noget, der fremmer en smidig og sikker godshåndtering.

Stabler bruges udendørs

Toyota Material Handling udvider samtidig Staxio W-serien med 7 nye modeller. Den nye robuste SWE serie til gående førere omfatter 1,40, 1,45, 1,6 og 2,0 ton modeller, og tilbyder de samme styrker inden for produktivitet, pålidelighed, sikkerhed og ergonomi som de nye førerplatformsmodeller. I begge serier fås nu også frysehusmodeller.

Vores nye Staxio SPE og SWE stablere er ideelle til højintensive opgaver og er nogle rigtige ”multitaskere”. De er designet til at fungere på en sikker, produktiv, og også energieffektiv måde. Disse truck findes også i Lithium-Ion versioner, der optimerer energiforbruget og omkostningseffektiviteten endnu mere,” fortæller Martin Mimer, produktchef for lagertruck hos Toyota Material Handling Europe.

De nye BT Staxio stablere fås også med Toyota I_Site, hvilket yderligere øger sikkerheden og produktiviteten for vores kunder“.

Du kan måske også lide

Manager kigger på I_Site på iPad

I_Site flådestyring

I_Site opkobler din flåde, indsamler data og giver dig et overblik over aktuelle hændelser, og du får besked om, hvordan du kan optimere din virksomhedsdrift.

Læs mere >
Elektriske stablere i varehus

Elektriske stablere

Staxio er elektriske stablere som velegner sig til en lang række af materialehåndteringssituationer. De er hurtige, kraftfulde og nemme af bruge.

Læs mere >
Elektrisk palleløfter i industri

Elektriske palleløftere

Disse hurtige og kraftfulde truck er udarbejdet med fokus på sikkerhed og brugervenlighed og kan anvendes i en lang række af materialehåndteringssituationer.

Læs mere >
Fører på lithium-ion truck i varehus

Vores unikke lithium-ion serie

Lithium-ion batterier har vist sig at være 30% mere energieffektive end blysyrebatterier med en betydelig reduktion af CO2 emission.

Læs mere >