Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Ny Toyota reach truck med fantastisk udsyn

Ny Toyota reach truck har uhindret udsyn i enhver højde

Toyota lancerer 3 nye reach truck serier på det europæiske marked: BT Reflex R, E og O-serien scorer højt på produktivitet og udsyn med den helt nyudviklede mast med en løftehøjde op til 13 meter. BT Reflex R-serien er udviklet med en høj ydelse ved arbejde i højden, den unikke E-serie med tiltkabine har højere præcision og mere komfort, og den fleksible O-serie kan anvendes både indendørs og udendørs. Disse tre serier med en kapacitet mellem 1,4 og 2,5 ton har også en tilpasset førerkabine med et unikt og intuitivt førermiljø med fremragende udsyn.
BT Reflex truck fra Toyota

Højere end nogensinde før

Den nye BT Reflex serie sætter standarden for hæve-/sænkeydelse med betydeligt forbedret løftekapacitet, og Toyota kan således tilbyde mindre modeller, der kan klare samme opgaver som de større modeller. Ud over løftehøjden på 13 meter, er designet af den nye mast innovativt på flere måder: de slanke mastprofiler med en central løftecylinder, slangernes placering og den åbne gaffelvogn med integreret sideskift; alt dette giver frit udsyn over lasten, øget sikkerhed og højere produktivitet.

Den forbedrede reach-styring giver også en fremragende stabilitet og præcis styring af masten. Toyota lancerer også et transparent tag, designet i kombination med den nye mast, så føreren får et fremragende udsyn opad med minimal hindring af udsynet over lasten. Den nye mast sætter nye kvalitetsstandarder, udviklet med færre komponenter og bedre beskyttelse af delene, øget driftssikkerhed og nemmere vedligeholdelse.

Toyota Reach truck med tiltkabine

Stabil drift

Tiltkabinen og Transitional Lift Control (TLC) er unikt for Toyotas reachtruck. Disse funktioner, der allerede findes på de nuværende modeller, har vist deres værd under driften og er blevet forbedret på den nye serie. Tilt-bevægelsen er mere jævn, hvilket ikke bare er mere komfortabelt, når man arbejder i højden, men det giver også føreren et bedre udsyn. Lasthåndteringen er således mere ergonomisk, mere produktiv og mere sikker. Med TLC-funktionen kan man arbejde med maksimal hastighed ved lasthåndtering med stødfri løft og sænkning. Dette giver førerne bedre kontrol over lasten, hvilket øger produktiviteten generelt.

Optimal førerkomfort

Denne truck er udviklet med fokus på føreren. Betjeningselementer, styring, sæde og bund, alt kan justeres og tilpasses den enkelte fører. Styrefunktionen er blevet forbedret, med forskellige styreprofiler for at optimere førerens arbejde. Kørehjulene står altid ligeud, når trucken er blevet standset, og det gør opstarten hurtig og sikker. Optimeret truckydelse (OTP) er standard på maskinerne i serien og giver bedre reach-styring og styring i sving, med øget sikkerhed og højere produktivitet. Den nye BT Reflex kan udstyres med en gaffelposition-laser, som gør det lettere at placere gaflerne foran pallen, og som reducerer beskadigelse af varer og inventar.

Toyota reach truck med Li-ion batteri

Kan også leveres med lithium-Ion batterier og I_Site

“Vores nye reachtruck kan optimeres yderligere i forhold til kundernes specifikke krav,” udtaler Martin Mimer, Product Management Warehouse Trucks hos Toyota Material Handling Europe, “til intensive opgaver kan vi eksempelvis, som på de tidligere modeller, levere lithium-Ion batterier med bedre energiudnyttelse og høj brugervenlighed. Til brug i frysehuse kan BT Reflex udstyres med en helt lukket kabine, der giver høj komfort og sikkerhed under disse vanskelige arbejdsbetingelser. Disse nye truck kan også forbindes med Toyotas I_Site teknologi, hvilket gør dem til intelligente truck, der gør det muligt for kunderne at overvåge truckens og førerens ydelse samt at forbedre sikkerheden og reducere omkostningerne.”

Du kan måske også lide

Manager kigger på I_Site på iPad

I_Site flådestyring

I_Site opkobler din flåde, indsamler data og giver dig et overblik over aktuelle hændelser, og du får besked om, hvordan du kan optimere din virksomhedsdrift.

Læs mere >
Reachtruck på lager

Reachtruck

Denne serie af kraftfulde reachtruck tilbyder høj acceleration og exceptionelle køreegenskaber for optimal håndtering af paller.

Læs mere >
Fører på lithium-ion truck i varehus

Vores unikke lithium-ion serie

Lithium-ion batterier har vist sig at være 30% mere energieffektive end blysyrebatterier med en betydelig reduktion af CO2 emission.

Læs mere >

Detailhandel og lager

Vi ønsker at hjælpe dig med at minimere antal transportgange og at maksimere hastigheden fra modtagelse af varerne helt hen til det endelige leveringssted.

Læs mere >