Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Smartere håndtering med automatiserede truck

Ny og udvidet serie af automatiserede førerløse lagertruck, der hæver produktiviteten.

Automatisering optimerer håndtering af vareflowet og minimerer skader, tidsforbrug og dermed omkostninger. Personalet kan bruge tid på at løse mere komplicerede opgaver i stedet for det monotone arbejde. Automatiseret pallehåndtering kræver også mindre vedligeholdelse og energi og bidrager til produktiviteten og sikkerheden. Investeringen er typisk tjent hjem på 2 år. 

 

Præcis navigation

Autopilot truck fra Toyota understøtter to meget præcise og adaptive navigationsteknologier, reflektor-navigation eller reference-navigation, eller en kombination af disse teknologier. Med sidstnævnte løsning kan truck skifte mellem at bruge reflektorer i et område og at bruge omgivelserne som reference i et andet område. 

Mere information

Søren Vester, Head of Business Consultancy & Telematics

Tlf: 20 68 30 07

Send mail
RAE reach truck AGV førerløs truck Toyota

 

Sikker og præcis pallehåndtering

Autopilot truck er programmeret til at udføre alle registrerer forhindringer og forebygger kollisioner. Lastsensorer og kameraer øger præcision og sikrer lasthåndteringen yderligere.


Intelligent kommunikation

Alle Autopilot truck styres af Order Manager udviklet af Toyota. Denne software kan anvendes uafhængigt eller til kommunikation med lagerets styre- og produktionssystemer. Order Manager holder styr på lagring af varer, ordrer, trafik og flow takket være den intelligente flådestyring og integrationen med ERP/WMS.

 

Intelligent opladning

Autopilot truck kan udstyres med lithium-ion batterier, der er op til 30 % mere energieffektive med samtidig reduktion af CO2 udledningen. Med automatisk opladning kan truck oplades hurtigt mellem opgaverne uden brug af personale eller opladningsrum, hvilket gør løsningen fuldautomatisk.

Autopilot serien er baseret på de gennemprøvede Toyota lagertruck. Disse understøttes fuldt ud af Toyota’s serviceorganisation. Professionel service og systemsupport er inkluderet for at sikre maksimalt afkast af investeringen.

Du kan måske også lide

autopilot AGV Toyota

Førerløse AGV truck

Vores udvalg af automatiserede truck tilbyder avancerede, fleksible løsninger for en mere effektiv og omkostningsbesparende materialehåndtering.

Læs mere >

Du kan måske også lide

Skygger af en truck

Fremtidens teknologi

Med Smart Logistics og Logiconomi får du løsninger, der anvendes i dag og viser vores vision for fremtiden.

Læs mere >
Toyota Production System

Toyota Production System

Vi arbejder med lean-produktion efter et pull-system, hvilket betyder, at vi kun producerer det, der bestilles.

Læs mere >
Fører bruger BT Optio truck til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere >