Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Toyota Material Handling

Terry Unnai – Ny bestyrelsesformand for Toyota Material Handling Europe

Med en stærk og solid baggrund inden for materialehåndtering, overtager Terry Unnai rollen som formand for Toyota Material Handling Europe efter Norio Wakabayashi. Dette skifte sker i forbindelse med Toyota Industries Corporations opkøb af Vanderlande, hvor Wakabayashi er blevet bestyrelses formand.

Terry Unnai har over 35 års erfaring inden for global materialehåndtering. I forbindelse med sin karriere har han tilbragt mere end 15 år uden for Japan, hvor han har haft stor succes med ledende stillinger i både USA, Europa og Australien.

I 2001 tiltrådte Unnai en ny stilling hos verdens største spiller inden for materialehåndtering: Toyota Industries Corporation. Virksomheden har haft den største globale markedsandel siden 2001. I juni 2017 blev Unnai udnævnt til formand for Toyota Material Handling Europe, med base på det europæiske hovedkontor i Mjölby i Sverige. 

”Jeg er meget begejstret for denne nye rolle, hvor jeg møder nye kunder og arbejder med et helt nyt team. Det er vores pligt, at fokusere på det menneskelige aspekt af materialehåndteringen ved at sikre, at vi opnår de højeste standarder inden for områder som sikkerhed, ergonomi og energieffektivitet”, udtaler Terry. ”Desuden synes jeg, at Sverige er et dejligt land med en skøn natur og venlige mennesker”.

Efter opkøbet af Vanderlande i maj 2017, har to ledende medarbejdere fra Toyota Material Handling Europe tiltrådt Vanderlande. Den tidligere formand, Norio Wakabayashi er nu bestyrelsesformand for Vanderlande samt bestyrelsesmedlem i Toyota Industries Europe, som er holdingselskabet for både Vanderlande og Toyota Material Handling Europe. Hans van Leeuwen, den tidligere Senior Vice President for Toyotas Logistic Solutions, er i dag Senior Vice President Global Advanced Logistics i Vanderlande.

Både van Leeuwen og Wakabayashi havde centrale roller under opkøbet af Vanderlande, og vil fortsætte arbejdet med at styrke samarbejdet mellem de to virksomheder. Kombinationen af Vanderlande og Toyotas forretningsporteføljer dækker hele spektret af nutidens krav til materialehåndtering.

Du kan måske også lide

Toyota logistik

Fremtidens teknologi

Med Smart Logistics og Logiconomi får du løsninger, der anvendes i dag og viser vores vision for fremtiden.

Læs mere >
Fører bruger BT Optio truck til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere >
Billede af tekst på et whiteboard

The Toyota Way

Vi ønsker at gøre din materialehåndtering mest mulig effektiv, og derfor arbejder vi efter et sæt af værdier kaldet The Toyota Way.

Læs mere >
Folk kigger på truck

Vores unikke lithium-ion serie

Lithium-ion batterier har vist sig at være 30% mere energieffektive end blysyrebatterier med en betydelig reduktion af CO2 emission.

Læs mere >