Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

CeMAT 2018 Think Like Toyota

THINK : LIKE : TOYOTA på CeMAT 2018

Hannover, Tyskland, den 23. april 2018 – THINK : LIKE : TOYOTA er temaet for Toyota Material Handling Europe på CeMAT 2018 (stand P32). Toyota er synonymt med lean-tankegangen, der er baseret på det verdenskendte Toyota Production System, der er blevet benchmark for effektivitet og kvalitet inden for produktion. På CeMAT 2018 viser Toyota, hvordan virksomheden anvender lean-tankegangen i sin tilgang til logistikopgaver, ligesom en række nye produkter og koncepter for fremtiden vil blive præsenteret.

Billede fra venstre mod højre: Norman Memminger, Managing Director, Toyota Material Handling Deutschland; Ralph Cox, Senior Vice President, Marketing and Sales, Toyota Material Handling Europe; Matthias Fischer, President and CEO, Toyota Material Handling Europe; Terry Unnai, Chairman, Toyota Material Handling Europe; Kazue Sasaki, President, Toyota Material Handling Group

 

“Vores mærke er kendt for kvalitet og effektivitet i vores produktionsprocesser, og Toyota Production System er blevet en model, der anvendes også af andre producenter og inden for mange forskellige brancher verden over”, udtaler Matthias Fischer, President og CEO, Toyota Material Handling Europe. “Vi bruger de samme principper og anvender dem til logistiske processer, med de samme mål – eliminering af spild, maksimal værdiskabelse og kvalitet, hvilket betyder de rigtige produkter, på rette sted og på rette tidspunkt. Vores mål er at samarbejde med vores kunder og at dele vores tanker med dem, så de kan opnå højere effektivitet på hvert trin i processen – derfor temaet, Think : Like : Toyota.”

Mere information

Troels Christensen, Managing Director

Tlf: 21 68 97 83

Send mail

Servicetekniker anvender T-Stream

Konnektivitet

En konnektivitets-zone viser, hvordan Toyota allerede har opbygget en population af næsten 60.000 kørende intelligente truck, med ca. 250.000 førere, på virksomhedens I_Site platform. Toyota annoncerer også et vigtigt initiativ på CeMAT, som vil fremskynde brugen af opkoblinger hos virksomheder inden for logistik i hele Europa. Toyota har bekræftet, at alle elektriske lagertruck, der bliver produceret fra efteråret 2018 vil blive leveret med integreret telematik. Dette giver Toyotas kunder en række fordele, idet grundlæggende aktivitetsdata da vil blive tilgængelige. Dette forudsætter, at der indgås en aftale om datadeling.

Automated forklift trucks from Toyota

Automatisering

 

Der lægges også vægt på automatisering på CeMAT 2018, blandt andet med en præsentation af, hvordan automatisering trinvist indføres på Toyotas egne fabrikker. Toyota anvender mere end 16.500 truck på mere end 650 fabrikker verden over, hvilket giver en direkte erfaringsdatabase til planlægningen af lean-logistik. Blandt de automatiserede produkter, der vises på CeMAT er TAE500, Toyotas Autopilot stabler, samt Toyota ’Swarm’ konceptet – der blev vist første gang i 2016, og som denne gang bliver demonstreret som en anvendt løsning.

 

Lithium-ion

Toyotas tilgang til Li-ion batteriteknologi præsenteres også, med identifikation af de ‘lean-fakta’, der relaterer til denne teknologi, samt de unikke fordele, som Toyota tilbyder med produktionen af egne Li-ion batterier.

Speaker in front of crowd talking

Samarbejde

Samarbejde er et vigtigt emne for Toyota, og vil blive demonstreret med keynotes fra gæstetalere fra Vanderlande, Microsoft, Heineken og Robot Experience, i Logiconomi Forum, der finder sted på Toyota pavillonen i hele den uge, som messen varer. Programmet omfatter også en præsentation af hovedpunkter ved Sam Nomura fra Japan, en førende ekspert i Toyotas lean-tankegang.

Og meget mere

Toyota præsenter den nyeste serie af 6 til 8-tons elektriske gaffeltruck i Toyota Traigo serien, der byder på et nyt design og et enkelt-batterisystem, der gør det nemt at skifte batteriet på virksomheder, hvor der arbejdes i flere skift.

Toyota viser også en serie koncepter inden for ordreplukning, der er velegnede til alt fra levering af komponenter til samlebånd til de krav, der stilles i forbindelse med e-handel. Løsninger inden for ordreplukning omfatter også en fuldt automatiseret lager- og plukkeløsning, præsenteret af Vanderlande.

Kunderne kan også opleve en virtuel reality-funktion, hvor de kan designe et lean-baseret lager og produktionsområde. Med VR-faciliteten kan de besøgende også opleve Toyotas seneste fremtids koncept-lager, der er baseret på automatiserede truck, der samarbejder om at opnå en ekstrem optimering, ved hjælp af kunstig intelligens: A.I.TeamLogistics konceptet.

Du kan måske også lide

Service tekniker

Service

Vores serviceplaner holder din virksomhed kørende og hjælper dig med at få det maksimale ud af dine truck, uanset mærke, så du kan planlægge arbejdet med sindsro.

Læs mere >
En autopilot foretager horisontal transport

Automatiserede truck

Vores produktprogram af automatiserede truck og lastbærere omfatter en række avancerede, fleksible løsninger, der giver en mere effektiv, omkostningsbesparende godshåndtering.

Læs mere >
Fører bruger BT Optio truck til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere >
Folk kigger på truck

Vores unikke lithium-ion serie

Lithium-ion batterier har vist sig at være 30% mere energieffektive end blysyrebatterier med en betydelig reduktion af CO2 emission.

Læs mere >