Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

CeMAT

Think CeMAT, think Toyota – Nye idéer og innovationer på CeMAT 2016

Igen i år finder du Toyota Material Handling i pavillon 32, på CeMAT. Fra den 31. maj til den 3. juni vil Toyota præsentere en lang række forskellige koncepter og truck, der øger effektiviteten inden for materialehåndtering.

Vi er glade for at være tilbage i pavillon 32, som er en fantastisk lokation,” udtaler Matthias Fischer, CEO i Toyota Material Handling Europe. “Jeg har glædet mig til åbningsdagen og ser frem til at møde så mange kunder som muligt, for at udveksle nye ideér og perspektiver. Vi har investeret i nye koncepter for fremtiden, hvilket vil hjælpe vores kunder med at kombinere effektiv logistik med optimeret økonomi – det er det, der er vores mål og vores filosofi – vi kalder det Logiconomi.”

CeMAT, som er en intralogistisk messe, finder sted i Hannover i denne uge. Messen giver Toyota Material Handling en fremragende lejlighed til at lytte til og lære af virksomhedens kunder og at respondere på deres behov. Toyota investerer fortsat i forskning og udvikling af produkter og løsninger til sine europæiske kunder. Dette fokus på innovation gengives i Toyota Material Handlings slogan for dette års arrangement: think CeMAT, think Toyota.

De besøgende kan se frem til følgende højdepunkter på Toyotas stand:


Think Energy, think Toyota

Energizonen kaldes “New Energy Now”, da mulighederne inden for ny energi ikke kun diskuteres, men også leveres af Toyota. Lithium-ion kan leveres til alle elektriske lagertruckmodeller samt til Traigo 48 gaffeltrucken. Toyota Material Handling har også produceret en gaffeltruck med brændselsceller, der anvender brint som brændstof, og Toyota Mirai bilen vises ligeledes på standen. Kunderne kan nemt anvende energi-alternativerne nævnt ovenfor, takket være modulkonceptet, der gør det muligt at skifte mellem eksempelvis bly-syre og lithium-ion på samme truck. 


Think Future, think Toyota

Toyota Material Handling giver også de besøgende en unik mulighed for at tage en rejse ind i fremtiden med ‘Future Technology Tour’. Turen viser en mængde kreative koncepter, der er udviklet til at sætte tankerne i gang hos de besøgende, der opfordres til at give deres feedback.


Think Quality, think Toyota

I dette område får kunderne et indblik i LEAN-produktion, hvordan Toyota Production System er blevet implementeret i Toyotas fremstillingsprocesser, og hvad det betyder for kvaliteten. Som følge af produkternes høje kvalitet og driftssikkerhed kan Toyota også tilbyde sine kunder godkendte brugte truck som et alternativ til nye truck. Disse truck har samme høje Toyota kvalitet som nye truck, da de er blevet vedligeholdt af Toyotas teknikere med originale Toyota reservedele i hele deres levetid og er blevet renoveret efterfølgende. Den eneste forskel er, at kunderne betaler en lavere pris. Besøgende kan møde vores eksperter i hal 25, og opleve Toyotas Brugt løsninger. Her kan de også få vist, hvordan brugte maskiner kan bestilles online, og hvordan disse truck kan sættes op og køre som Smart Trucks.


Think Smart, think Toyota

I Smart Dynamics området vil Toyota Material Handling udfordre alles forestillinger om logistisk styring ved at vise, hvordan information fra forbundne truck eller Smart Trucks via I_Site teknologi kan anvendes til at overvåge og forbedre alle aspekter inden for logistiske opgaver, såsom sikkerhed, energi, service og førere. 


Toyota TV

Toyota har også udviklet en unik funktion kaldet Toyota TV, som er en direkte transmission fra standen, med interviews med specialister, der giver et indblik i de mange idéer og innovationer, der bliver præsenteret af Toyota.

Toyota Material Handling er klar til at dele nye idéer og innovationer i pavillon 32 indtil den 3. juni, på messen i Hannover.

Du kan måske også lide

Toyota logistik

Fremtidens teknologi

Med Smart Logistics og Logiconomi får du løsninger, der anvendes i dag og viser vores vision for fremtiden.

Læs mere >
Fører på lithium-ion truck i varehus

Vores unikke lithium-ion serie

Lithium-ion batterier har vist sig at være 30% mere energieffektive end blysyrebatterier med en betydelig reduktion af CO2 emission.

Læs mere >
Fører bruger BT Optio truck til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere >
Toyota Production System

Toyota Production System

Vi arbejder med lean-produktion efter et pull-system, hvilket betyder, at vi kun producerer det, der bestilles.

Læs mere >