Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Toyota Material Handling til DM i Skills

Toyota er med til at inspirere unge til valg af en transportuddannelse

Ved DM i Skills, Danmarks hidtil største uddannelsesevent samarbejder Toyota Material Handling med TUR -Transporterhvervets uddannelser og de Tekniske Skoler, med det formål at inspirere ungdommen til at vælge en uddannelse indenfor transportsektoren.

Torsdag den 8. januar lyder startskuddet til DM i Skills 2015. Over 300 deltagere dyster om at blive dansmarksmester inden for deres fag. 36 konkurrencefag er tilmeldt, og 15 konkurrencefag deltager - herunder transporterhvervets uddannelser, der er repræsenteret ved chauffør-, lager og redderområdet.

På TURs stand - i hal B3-001 - er det blandt andet muligt at møde en flok ambitiøse og dygtige transportlærlinge, der med faglig stolthed, skal fortælle de gode historier fra deres respektive transportuddannelser og besvare spørgsmål fra de besøgende – især fra de mange folkeskoleelever, der gæster DM i Skills.

Transportuddannelserne er med på DM i Skills som demonstrationsfag - men konkurrencer vil der alligevel være masser af. Alle besøgende har nemlig mulighed for at vinde en iPad mini eller et gavekort ved blot at prøve en af simulatorerne, herunder Toyota Material Handlings gaffeltrucksimulator. De sociale medier kommer også i spil, da det også er muligt at blive den glade ejer af en iPad mini, hvis man uploader det bedste billede fra TURs stand på #transportskills via Instagram.

Cargo Cup

Transportspillet Carco Dynasty sætter fokus på iværksætteri med en stor turnering, der kulminerer med en finaledyst ved DM i Skills 2015. To skoleklasser er udvalgt til at dyste i Cargo Cup-finalen. Det drejer sig om fire elever fra Kroggårdsskolen i Odense og fire elever fra Lyreskovsskolen i Padborg. Cargo Cup-finalen afvikles på hovedscenen om torsdagen kl 14.30, hvor der samtidig er mulighed for at blive underholdt af komikeren Ruben Søltoft, som er udvalgt til at være kommentator. Det skal nok blive festligt. Og fest bliver der også for vinderholdet, som honoreres med et gavekort på 10.000 kr. til at holde en stor fest for klassen.

Der er gratis adgang – indgang ØST er 3 minutters gang fra metrostation Bella Center. Læs mere om DM i Skills 2015 her. Og følg arrangementet på Facebook her.

Det er også muligt at downloade en app, der blandt andet indeholder det fulde program, et oversigtskort og andre praktiske oplysninger. Søg på Skills i Appstore.

Læs mere her >>

Du kan måske også lide

Fører bruger BT Optio til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, inklusive reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere >
Billede af tekst på et whiteboard

The Toyota Way

Vi ønsker at gøre din materialehåndtering mest mulig effektiv, og derfor arbejder vi efter et sæt af værdier kaldet The Toyota Way.

Læs mere >
Illustration af ur i forgrunden og en truck i baggrunden

Toyota Service Concept

Vores engagement i service udtrykkes i Toyota Service Concept, en struktureret tilgang til optimering af vores service.

Læs mere >
Gode kollegaer - Toyota Material Handling

Bliv en del af vores team

Vi stræber altid efter at optimere vores produkter og den måde, vi arbejder på. Og nøglen er at arbejde med mennesker, der er lige så engagerede i logistik og teknologi, som vi er.

Læs mere >