Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Toyota Material Handlings skilt

Toyota Material Handling fejrer i dag BT´s historie med indvielse af testcenter

Oplev 70 års industri-, kvalitets- og innovationshistorie hos BT i Mjölby, Sverige. Under arrangementet åbnes BT Museet, der fejrer BT´s historie og derudover indvies et nyt testcenter for at fremme den forsatte innovation.

BT har fra start ført an hvad angår kvalitet og innovation. Fra opfindelsen af europallen, som blev den første europæiske standardiserede palle, til hydrauliske løftevogne designet af Rune Monö, til de første førerløse trucks i 70´erne og til reachtrucken med den vipbare kabine i 1992. 70 års jubilæet for BT bliver afholdt i Mjölby, med over 50 gæster, som blandt andet tæller samarbejdspartnere og tidligere ledere.

Højdepunktet for begivenheden vil blive indvielsen af det nye test- og verifikationscenter, hvor forskellige tests af avancerede materialer og logistiske løsninger, såsom automatisering og IoT (Internet of Things) bliver gennemført. Dette er med til at hjælpe Toyota med at sikre kvaliteten af produkter og til løbende at udforske nye materialer og teknologier for at opfylde kundernes behov.

Ved at fejre BT´s 70 års jubilæum med dette arrangement, viser vi, hvordan vi værdsætter og værner om de værdier og kvaliteter BT har stået for. De går godt i spænd med Toyota Material Handling Europe’s stræben efter hele tiden at være innovative. Det er vigtigt at lære af vores historie, så vi kan lægge planer for fremtiden. Det giver os mulighed for at opbygge vores kultur og videreføre det tætte samarbejde med vores kunder og leverandører, som kendetegner kulturen hos både BT og Toyota,” siger Matthias Fischer, Præsident og CEO, Toyota Material Handling Europe. ”Den måde vi flytter varer vil ændre sig i forhold til de behov kunderne har og vi skal være forberedt.”

BT Museet viser ikke kun den lange innovations historie hos BT, men også fremtidige ideér for Toyota Material Handling. Museet vil fungere som et levende museum med løbende forbedringer i henhold til Kaizen princippet.

Vi forsætter fejringen med en kampagne for Limited Edition Reachtruck. Fra august til december vil BT Reflex RRE modellerne, som er produceret af Toyota Material Handling, have et specielt designet BT logo påsat. Derudover vil disse reachtrucks være udstyret med Toyota I_Site gratis de første seks måneder, så kunderne kan opleve fordelene ved Smart Dynamics, såsom sikkerhed, energi og omkostningseffektivitet.

Du kan måske også lide

Toyota logistik

Fremtidens teknologi

Med Smart Logistics og Logiconomi får du løsninger, der anvendes i dag og viser vores vision for fremtiden.

Læs mere >
Smilende mennesker på Toyota truck fabrik

Vores historie

Mere end 100 års gode resultater inden for materialehåndtering. Se nogle højdepunkter i vores historie!

Læs mere >
Håndløftevogn

Håndløftevogne

Vores håndløftevogne er fleksible og egner sig til en lang række af materialehåndteringssituationer. 

Læs mere >
Reachtruck på lager

Reachtruck

Denne serie af kraftfulde reachtruck tilbyder høj acceleration og exceptionelle køreegenskaber for optimal håndtering af paller.

Læs mere >