Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Toyota Material Handling på LogiMAT 2018

Fra 13. til 15. marts sætter Toyota Material Handling som totalleverandør fokus på integrationen af manuelle, semiautomatiske og fuldautomatiske teknologier, og på hvordan alle virksomheder kan udnytte potentialet i disse teknologier til optimering af intralogistikken. Mød os i Hal 10 (Stand 10A05 og 10A10).

Order Manager: Transparens giver det perfekte overblik

Overblik og perspektiv giver helhed og sammenhæng, og det bedste beslutningsgrundlag. På LogiMAT præsenteres den nyeste generation af Toyota Order Manager (TOM). Den installeres som et centralt system, med interface mod de førerløse truck, WMS systemet, ERP systemet og flådestyringssystemet, hvilket muliggør en styring af fuldautomatiske og manuelle maskiner ud fra ét dashboard. Ordremanageren binder alle systemerne sammen, hvilket optimerer vareflow og styringen af lageret. Enkelt og smart.

Naturlig navigation: Når navigationen selv finder vej

Som supplement til Order Manager kan du på standen opleve en del af Toyotas forretningsområde ”Automatisering”, herunder den nye serie af førerløse Autopilot AGV truck. Fokus er på "Naturlig navigation" der anvendes i områder hvor omgivelserne er konstante. Trucken kan navigere uden reflektorer, og uden behov for ekstraudstyr, hvilket betyder, at den er let at installere og holder omkostningerne nede. En unik fordel hos Toyota er, at Autopilot problemfrit kan skifte mellem Naturlig navigation og Reflektornavigation, afhængigt af det område, den er i.

”Reflektor navigation” er en navigationsmetode, hvor der anvendes reflektorer med høj kontrast i omgivelserne. Reflektorerne, der er installeret på lageret gør det muligt for scanneren på den automatiserede truck at definere sin position baseret på afstanden til reflektorerne. Denne metodes karakteristika er robusthed, høj præcision og lang rækkevidde.

Toyota Reachtruck: Når føreren er i fokus

Du vil opleve, hvordan kombinationen af ​​nye komfortmuligheder og et nyt mastedesign fører til jævn håndtering og maksimal ergonomi for truckføreren. Det innovative mastedesign sikrer en høj restkapacitet i top, som er ”best in class”. Smalle profiler, montering af friløftscylindre og slanger og den forbedrede gaffelvogn med integreret sideshift - alt dette giver et fremragende udsyn til godset på gaflerne, hvilket fremmer sikkerhed og produktivitet og giver maksimal stabilitet.

Betjeningshåndtag, rat og sæde kan tilpasses individuelt til føreren. Nyt er elektrisk justerbart gulv, der giver bedre komfort. Drivhjul retter sig automatisk til grundindstilling efter maskinen er slået fra, hvilket giver en hurtig og sikker opstart.

Professionelle plukkeløsninger: Når hastigheden er meget vigtig

Plukning og tugger-togløsninger er blevet uundværlige i intralogistik. De giver mulighed for en effektiv materialetransport af stadig mindre emner. Uanset om det er en logistikløsning til e-handel eller til en produktionsvirksomhed.

Toyotas lavniveau ordreplukker OSE med den såkaldte t-mote-løsning, en fjernbetjeningsløsning, sparer tid, idet føreren undgår af- og påstigning under plukkeprocessen. Føreren flytter sin truck til den position, hvor han skal at lægge varer på lastbæreren. Den fungerer godt i plukintense frekvenser og anvendes som traditionel plukketruck i B og C områder.

Toyota's bestsellere

Besøgende på messen kan naturligvis også se det brede udvalg af truck, som Toyota tilbyder. Ud over produktnyhederne viser vi også de gennemtestede bestsellere som den elektriske gaffeltruck Toyota Traigo 48, el-stablerne Toyota BT Staxio SPE 160L og elpalleløfteren  LWE 160 fra BT Levio-serien.

Mere om LogiMAT