Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Toyota Material Handling præsenterer nyligt forbedrede og alsidige palletrucks og stabler til gående førere

Toyotas poulæreste små palletruck og stablere har fået et stort facelift. Toyota BT Levio og BT Staxio W-serien (LWE140-250 og SWE080L-200D) af palleløftere og stablere til gående førere konstant forbedring baseret på Toyota-værdien Kaizen. Disse kompakte og alsidige truck har fået værdiskabende forbedringer og yderligere produktfunktioner. Dette gør BT Levio og BT Staxio W-modellerne til gående førere endnu bedre til læsning og aflæsning, stabling og horisontal transport på steder med lidt plads.

Markedet for eldrevne truck til gående førere vokser hurtigt, og Toyotas BT Levio elektriske palleløftere og BT Staxio elektriske stablere optimeres konstant for at overgå kundernes forventninger. “BT Levio og BT Staxio W-serien har vist, hvor alsidige disse truck er, og hvor nemt pallehåndtering kan være for kunder verden over. Med fokus på vores kunder og deres behov kan vi nu levere produkter med endnu flere funktioner samt muligheder for at øge produktiviteten, sikkerheden og effektiviteten,” udtaler Andreas Lindsjö, Group Manager Warehouse Walkies Product Management fra Toyota Material Handling Europe.

Øget produktivitet

Stablerne kan leveres med støjsvag hydraulik som ekstraudstyr, for at opnå et lavere støjniveau. Dette gør disse truck ideelle til arbejde i støjfølsomme og støjsvage omgivelser såsom supermarkeder og butikker samt om bord på lastbiler, når der leveres varer om natten.

 

Truck i BT Staxio W-serien fås nu også med en vægtindikator, der viser den estimerede vægtbelastning på gaflerne. Derved undgås løft af for tung last samt overbelastning af lastbiler, elevatorer og læsseramper.

BT Staxio SWE080L-140L stablerne med initialløft kan transportere to læssede paller samtidigt (en på støttebenene og en på gaflerne), mens BT Staxio SWE200D er specielt udviklet til dobbelt stabling. Samtidig transport af to læs øger produktiviteten.

Sikkerhed og stabilitet

Batteri- og motordækslet på alle BT Levio og Staxio W-modeller er blevet opdateret og gjort mere robust, i et design som på resten af seriens truck.

Truck i W-serien kan udstyres med hastighedsreduktion i sving, hvilket gør dem gode til at håndtere høj og ustabil last. Den forbedrede stabilitet forebygger beskadigelse og tilskadekomst, og gør arbejdspladsen mere sikker.

Ekstremt effektive

Truck i BT Levio og BT Staxio W-serien udnytter energien bedre, øger driftstiden og reducerer CO2-udledningen. Hver model fås også med en indbygget lader, med hurtig og nem opladning om bord på en lastbil, så der spares tid.

Som standard fås alle disse truck med lithium-ion teknologi, monteret hos Toyota Material Handling Europe. På lithium-ion-drevne truck er det ikke nødvendigt med batteriskift, ekstra batteri eller opladningsområde. I stedet kan trucken oplades, når det passer, eksempelvis i pauser, med løbende opladning. Batteriet skal heller ikke vedligeholdes, og den effektive energiudnyttelse er forbedret helt op til 30% takket være lithium-ion.

Alle lagertruck produceret af Toyota Material Handling Europe er også udstyret med telematik som standard, hvilket gør dem til intelligente truck fra Toyota. Derved kan kunderne nemt tilslutte deres gaffeltruck til I_Site, med bedre kontrol og forbedring af produktiviteten og sikkerheden, blandt andre fordele.

Elektrisk palleløfter i industri

Elektriske palleløftere

Disse hurtige og kraftfulde truck er udarbejdet med fokus på sikkerhed og brugervenlighed og kan anvendes i en lang række af materialehåndteringssituationer.

Læs mere >
Elektriske stablere i varehus

Elektriske stablere

Staxio er elektriske stablere som velegner sig til en lang række af materialehåndteringssituationer. De er hurtige, kraftfulde og nemme af bruge.

Læs mere >
Fører på lithium-ion truck i varehus

Vores unikke lithium-ion serie

Lithium-ion batterier har vist sig at være 30% mere energieffektive end blysyrebatterier med en betydelig reduktion af CO2 emission.

Læs mere >

Smart connected trucks

Læs mere om opkoblede og intelligente truck.

Læs mere >