Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Toyota truckovervågning Smart Dynamics

Toyota Material Handling præsenterer Smart Dynamics på CeMAT 2016

Med Smart Dynamics præsenterer Toyota Material Handling en ultimativ tilgang til det at gøre materialehåndtering mere sikker og mere effektiv: Toyota truck forbindes med Toyotas I_Site teknologi, hvilket gør dem til intelligente Smart Truck, der gør det muligt for virksomhedens kunder at overvåge truckenes og førernes ydelse samt at forbedre sikkerheden og reducere omkostningerne.

Smart Dynamics er en unik metode til effektiv styring af materialehåndtering gennem overvågning af alle truck- og føreraktiviteter. Toyotas I_Site teknologi kan anvendes på alle Toyotas modeller – og teknologien kan ligeledes eftermonteres på godkendte brugte maskiner. Resultatet er forbundne ‘Smart Trucks’, som konstant sender og modtager data via standard telenetværk.

Data er tilgængelige via I_Site webportalen eller mobile apps, hvor der er adgang til en lang række informationer via såkaldte TABs. TABs giver information om truckens udnyttelsesgrad, batteri-ladestatus og mange andre faktorer, der giver et komplet overblik over driften.

Et godt eksempel er en TAB vedrørende førerlicens og -autorisation, hvor kunderne selv kan bestemme, hvilke truck deres truckførere er kvalificeret til at køre. Der kan så udstedes en PIN-kode til disse truck til autoriserede førere. I_Site tilbyder også en TAB, hvor der kræves en kontrol før brug, og før trucken kan anvendes.

Da omkostningerne i forbindelse med sammenstød er betydelige på mange virksomheder, er en TAB, der registrerer stød, meget vigtig. Det er muligt at måle om disse stød er lette eller kraftige, og der kan om nødvendigt defineres en konsekvens, som eksempelvis standsning af en truck, med henblik på yderligere analyse. Denne type sikkerhedsfunktioner er lige så relevante på mindre virksomheder som på virksomheder, der har større flåder, da driftslederen får besked med det samme via den mobile app – uanset hans eller hendes opholdssted.

Rækken af tilgængelige TABs udvides hele tiden. Eksempelvis er data vedrørende serviceomkostninger nu også tilgængelige, med en forbindelse til Toyotas servicedata-systemer. En af de innovationer, der er under udvikling, omfatter flådesammenligning, hvor brugere eksempelvis kan sammenligne udnyttelsesgrad og stødpåvirkninger med andre brugeres flåder.

Konceptet for Smart Dynamics er, at informationen fra TABs i I_Site, der aktuelt er monteret på Toyota truck rundt om i verden, gør det muligt for kunder at fokusere på forskellige aspekter af deres drift, såsom sikkerhed, førerstandarder og udnyttelsesgrader. Kunderne kan herefter træffe foranstaltninger såsom yderligere undervisning, deling af information med førere eller bedre planlægning af deres trucks tilgængelighed, med henblik på at forbedre effektiviteten og reducere omkostningerne.

Toyota Material Handling præsenterer Smart Dynamics konceptet i pavillon 32 på CeMAT-messen i Hannover, indtil den 3. juni. Besøgende kan her opleve alle de muligheder Smart Truck giver, og har mulighed for at få yderligere oplysninger hos Toyotas specialister. Endvidere er alle også velkomne til at dele deres ønsker og forslag vedrørende Smart Dynamics.

Du kan måske også lide

Toyota logistik

Fremtidens teknologi

Med Smart Logistics og Logiconomi får du løsninger, der anvendes i dag og viser vores vision for fremtiden.

Læs mere >
Manager kigger på I_Site på iPad

I_Site flådestyring

I_Site forbinder din flåde, indsamler data og giver dig et overblik over, hvad der sker og fortæller, hvordan du kan optimere din operation.

Læs mere >
Fører bruger BT Optio truck til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere >
Toyota Production System

Toyota Production System

Vi arbejder med lean-produktion efter et pull-system, hvilket betyder, at vi kun producerer det, der bestilles.

Læs mere >