Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Produktbilleder af Simai trækkere

Toyota Material Handling udvider programmet med SIMAI trækkere

Toyota Material Handling Europe har købt aktiemajoriteten i den Italienske virksomhed SIMAI i november 2016. SIMAI´s innovative tilgang til og ekspertise indenfor design og fremstilling af trækkere støtter op omkring Toyota´s strategi i forhold til at kunne tilbyde en komplet palette af løsninger inden for materialehåndtering, både indendørs- og udendørs

Toyota Material Handling producerer selv en konkurrencedygtig serie af trækkere i Europa til indendørs kørsel. Som en specialist inden for luftfartsindustrien består SIMAIs produktportefølje hovedsageligt af løsninger til udendørs brug. Derfor passer SIMAIs produkter perfekt ind i Toyota Material Handlings produktportefølje.

SIMAI producerer en lang række elektriske trækkere og platform-truck med en trækkapacitet op til 30 ton. Med mere end 60 års erfaring, og en fleksibel og kundeorienteret tilgang fortsætter SIMAI med at udvikle produkter, der opfylder kundernes specifikke krav. Dette har resulteret i produktionen af mange specialiserede løsninger med trækkere, platform-truck og lastbærere til mange forskellige industriopgaver.

Medarbejderne i SIMAIs dedikerede og professionelle team er meget dygtige til at fremstille produkter med anvendelse af moderne teknologi. Vi kender dem, og vores italienske salgsorganisation anerkender deres engagement og ekspertise inden for vores interessefelt”, udtaler Sam Coles, Senior Vice President Marketing and Sales, Toyota Material Handling Europe.

De to virksomheder vil kunne lære af hinanden og bibeholde aktuelle videns- og ledelsesstrukturer. SIMAI har entreprenørånd, og de deler vores værdier vedrørende kvalitet og sikkerhed. Så jeg er sikker på, at vi bliver et godt team” udtaler Ambrogio Bollini, Senior Vice President Supply, Toyota Material Handling Europe.

At være en del af Toyota bliver en spændende udfordring for en relativt lille innovativ virksomhed som SIMAI. Vi vil gøre vores bedste for at bidrage til succesen i en resultatorienteret virksomhed som Toyota” udtaler Luigino Garegnani, grundlægger af SIMAI.

Om SIMAI

SIMAI, med hovedkvarter i Milano, Italien, er en international virksomhed med et etableret forhandlernet i Europa. SIMAI blev grundlagt i 1952 og tilbyder køretøjer til materialehåndtering inden for industri, logistik og service. SIMAI er brancheførende i Italien inden for materialehåndtering. SIMAI er lig med passion, innovation og høj kvalitet, altid fremtidsorienteret med årlig investering af en del af indtjeningen i forskning og udvikling af nye produkter.

Du kan måske også lide

Fører på lithium-ion truck på lager

Vores unikke lithium-ion serie

Lithium-ion batterier har vist sig at være 30% mere energieffektive end blysyrebatterier med en betydelig reduktion af CO2 emission.

Læs mere >

Trækkere

Vores trækkere tilbyder høj sikkerhed og effektivitet ved horisontal transport og under ordreplukning.

Læs mere >
Elektrisk palleløfter i industri

Elektriske palleløftere

Disse hurtige og kraftfulde truck er udarbejdet med fokus på sikkerhed og brugervenlighed og kan anvendes i en lang række af materialehåndteringssituationer.

Læs mere >
Elektriske stablere i varehus

Elektriske stablere

Staxio er elektriske stablere som velegner sig til en lang række af materialehåndteringssituationer. De er hurtige, kraftfulde og nemme af bruge.

Læs mere >