Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Microsoft og Toyota Material handling samarbejder for fremtiden

Toyota præsenterer samarbejde med Microsoft på CeMAT & Hannover Messe 2018

Takket være interaktive udstillinger på både CeMAT og Hannover Messen, får kunderne en forsmag på, hvordan fremtidens teknologi kan optimere deres forretning.

Med det formål at blive markedsledende inden for materialehåndterings- og serviceløsninger, investerer Toyota Material Handling Europe i teknologi og fortsætter sin digitale rejse. ”Connectivity” er nøglen til effektiv truckservice, og er en af værdierne i Toyota Service Concept, som er Toyotas servicemetode, der baserer sig på Toyota Production System. Takket være denne "LEAN" tilgang til service, tilbyder Toyota Material Handling bedre planlægning, øget merværdi og mindre muda (spild). Desuden kan telematik bruges til at forberede og støtte teknikerne på en bedre måde. Alle disse funktioner findes i T-stream - det Toyota-baserede serviceværktøj, som teknikerne anvender dagligt. Værktøjet er udviklet med hjælp fra Microsoft.

"Som en stærk partner hjælper Microsoft os med at gøre vores drøm til virkelighed: Forudsigelig service af gaffeltrucks med ingen nedbrud som vision", siger Axel Wahle, Marketingdirektør, Toyota Material Handling Europe. Ved at identificere tekniske problemer før de opstår, vil kunderne opleve større udnyttelse af deres truck og kunne eliminere kostbar nedetid. "Vores samarbejde med Microsoft fokuserer primært på at udvikle teknologi, programmere software og tænke på de næste teknologiske fremskridt.

For at finde ud af, hvad vi i dag kan tilbyde, kan du besøge os på CeMAT i Pavillion 32, hvor vores tema er 'Think like Toyota'. Her deler vi vores erfaring fra Toyota Production System og LEAN. I samarbejde med Microsoft klarlægger vi desuden, hvad den digitale transformation inden for logistik kan få af betydning inden for den nærmeste fremtid. Besøg os i hal 7 på Hannover Messen, hvor Toyota og Microsoft er til stede på Digital Factory.

Du kan måske også lide

Toyota logistik

Fremtidens teknologi

Med Smart Logistics og Logiconomi får du løsninger, der anvendes i dag og viser vores vision for fremtiden.

Læs mere >
Fører bruger BT Optio truck til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere >
Billede af tekst på et whiteboard

The Toyota Way

Vi ønsker at gøre din materialehåndtering mest mulig effektiv, og derfor arbejder vi efter et sæt af værdier kaldet The Toyota Way.

Læs mere >
Serviceteknikker servicerer en Toyota truck

Service

Vores serviceplaner holder din virksomhed kørende og hjælper dig med at få det maksimale ud af dine truck, uanset mærke, så du kan planlægge arbejdet med sindsro.

Læs mere >