Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Toyota præsenterer egne løsninger med lithium-ion batterier

Toyota præsenterer egne løsninger med lithium-ion batterier

Efter at have leveret gaffeltruck med lithium-ion batterier i mange år præsenterer Toyota Material Handling sin nye egenudviklede lithium-ion batteri-løsning på LogiMAT messen i Stuttgart. Denne vil udvide serien af truck fra Toyota med li-ion batterier.

Siden lanceringen af lithium-ion serien i 2013 har Toyota Material Handling været en førende udbyder af gaffeltruck drevet af lithium-ion batterier. I 2016 blev den eksisterende serie af elektrisk palleløftere og plukketruck udvidet betydeligt. Siden da har kunderne kunne vælge mellem flere modeller, herunder elektriske stablere, reachtruck, trækkere samt en gaffeltruck. 

Mere information

Thomas Svendsen, Produktchef BT Products

Telefon: 41 91 80 51

Send mail
Toyota præsenterer egne løsninger med lithium-ion batterier

De seneste år har kunderne draget nytte af fordelene ved lithium-ion. Batterierne giver mulighed for lejlighedsvis opladning, hvilket gør det unødvendigt at skifte batterier, have ekstra batterier eller opladningsområder. Endvidere er denne løsning betydeligt mere energieffektiv med en reduktion af CO2-udledningen og af energiomkostningerne. Li-ion batterier er også vedligeholdelsesfri, hvilket giver maksimal driftstid og produktivitet på kundernes virksomheder.

 

 

Toyotas kompetence inden for området betyder i praksis, at li-ion løsningerne kan leveres med modulopbyggede batterier. Derved kan kunden få den rigtige batteristørrelse, som passer til kravene på virksomheden. Og uanset virksomhedens størrelse vil Toyotas egen løsning hurtigt tjene sig hjem, hvilket gør den relevant for alle typer af virksomheder, store som små. Kunderne er sikret med en udvidet garanti på 7 år.

Du kan måske også lide

Toyota logistik

Fremtidens teknologi

Med Smart Logistics og Logiconomi får du løsninger, der anvendes i dag og viser vores vision for fremtiden.

Læs mere >
Manager kigger på I_Site på iPad

I_Site flådestyring

I_Site forbinder din flåde, indsamler data og giver dig et overblik over, hvad der sker og fortæller, hvordan du kan optimere din operation.

Læs mere >
Fører bruger BT Optio truck til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere >
Serviceteknikker servicerer en Toyota truck

Service

Vores serviceplaner holder din virksomhed kørende og hjælper dig med at få det maksimale ud af dine truck, uanset mærke, så du kan planlægge arbejdet med sindsro.

Læs mere >