Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

T-stream fra Toyota og Microsoft

Toyota præsenterer sit nye serviceværktøj, T-Stream, i samarbejde med Microsoft

Som en følge af globale trends, såsom e-handel og digitalisering, ændres og tilpasses også materialehåndteringsindustrien hurtigt. Som en af de absolut førende leverandører inden for materialehåndtering fokuserer Toyota Material Handling Europe derfor på, hvordan innovation og konnektivitet kan give bedre service for såvel virksomhedens kunder som teknikere. Resultatet er T-Stream, Toyotas nye serviceværktøj, der er blevet udviklet i samarbejde med Microsoft.

Toyotas digitale udvikling inden for service startede for 15 år siden med virksomhedens første mobile løsning til teknikerne, kaldet EASY (Engineer Administration System). I tidens løb har Toyota Material Handling Europe fortsat investeret i teknologi, eksempelvis ved at opkoble gaffeltruck til netværk og tilbyde information i realtid. For at kunne levere en rigtig god service skal også serviceværktøjet indeholde den rigtige teknologi, for at kunne give teknikerne den nødvendige support. Derfor har Toyota Material Handling Europe indledt et samarbejde med Microsoft, en anden global spiller, som deler samme digitale vision.

Mere information

Rune Martinussen, Service Market Director

Tlf: 61 19 67 29

Send mail

“Vi ser digital transformation som en strategisk rute, der skal gøre Toyota førende på det europæiske servicemarked,” udtaler Joakim Plate, Director, Service Market, Toyota Material Handling Europe. “Og Microsoft er ikke bare en ren leverandør af teknologi for os, men også en tæt samarbejdspartner. Resultatet er en løsning, der vil styrke vores ansatte, øge værdien og tilfredsheden hos vores kunderne, og som vil hjælpe os med at blive markedsførende.”

For at udvikle værktøjet og implementere denne teknologiske ændring benytter Microsoft en struktureret tilgang og anvender en lokal strategi, der skal forberede og engagere alle ansatte. T-stream giver teknikerne nye funktioner til rådighed, der opgraderer deres måde at arbejde på. F.eks. en forbedret planlægningsfunktion, en funktion til søgning af reservedele, flådestyring, billedfunktionalitet, integration med andre programmer, blandt andet GPS, og teknisk dokumentation. Teknikerne har nu al relevant information på det rigtige tidspunkt, uanset hvor de er, og hvad enten det drejer sig om et overblik over serviceopgaver eller teknisk information, hvilket øger teknikernes kompetencer. Ikke alene kan de planlægge deres arbejde mere effektivt, men de kan også hurtigere få back office-support, hvilket er en fordel både for teknikerne og for kunderne.

Den første version erstatter den eksisterende EASY serviceplatform, og nye opdateringer af værktøjet er planlagt til at blive lanceret inden for de næste måneder og år. Med anvendelse af en cloud-platform kan nye funktioner endvidere frigives hurtigere og mere effektivt.

Den første version er kun en del af Toyotas rejse inden for digitalisering. I fremtiden vil Toyota Material Handling Europe være i stand til at ændre sin forretningsmodel fuldstændigt i forhold til kundernes behov samt at rådgive og hjælpe dem på den bedst mulige måde, takket være data fra telematisk udstyr. Opkoblede truck gør det også muligt for Toyota at yde prædiktiv service med rettidig reparation af truck, med det formål helt at undgå nedbrud.

Du kan måske også lide

Toyota logistik

Fremtidens teknologi

Med Smart Logistics og Logiconomi får du løsninger, der anvendes i dag og viser vores vision for fremtiden.

Læs mere >
Serviceteknikker servicerer en Toyota truck

Service

Vores serviceplaner holder din virksomhed kørende og hjælper dig med at få det maksimale ud af dine truck, uanset mærke, så du kan planlægge arbejdet med sindsro.

Læs mere >
Illustration af ur i forgrunden og en truck i baggrunden

Toyota Service Concept

Vores engagement i service udtrykkes i Toyota Service Concept, en struktureret tilgang til optimering af vores service.

Læs mere >
Fører bruger BT Optio truck til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere >