Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Toyotas intelligente trucks giver virksomheder et forspring

Efter offentliggørelsen af nyhederne om vores fremskridt på CeMAT tidligere på året, kan Toyota Material Handling endeligt bekræfte at opkoblede truck nu er standard på tværs af hele firmaets sortiment af lagertrucks. ”Vi har forpligtet os til at tilbyde en teknologi, der vil være med til at hjælpe vores kunder med at undgå produktionsspild ved at give dem kontrollen, og nu er vi i stand til at opfylde dette løfte.” siger Matthias Fischer, der er administrerende direktør i Toyota Material Handling Europe.

 

Dette skridt betyder, at stort set alle lagertruck produceret på Toyotas fabrik i Mjölby, Sverige, vil være ’smart trucks’ – indbygget med den nødvendige teknologi, der gør det muligt at overføre data om både aktivitet og diagnostik. Denne data vil automatisk blive samlet i en central database, og giver både Toyota og kunder mulighed for at arbejde med denne information.

”For vores kunder betyder det, at de kan få en præcis måling af, hvad deres trucks laver, samt få en klar forståelse for truckførerens præstation/arbejdsgang. Men det giver også mulighed for at overvåge/holde øje med påkørsler og ineffektivitet på vigtige områder som f.eks. batteristyring. Målet er at skabe maksimal udnyttelse, og derved undgå den unødige spild, der kan følge med inaktiv trucks, men også at tage flere skridt imod at undgå fejl og dertilhørende skade.” forklarer Ralph Cox, vicepræsident for marketing og salg.

Denne tilgang betyder, at kunder blot betaler en lille, månedlig ydelse for at tilgå de strukturerede rapporter, som er tilgængelige gennem Toyotas I_Site portal og dertilhørende mobilapps. Der er ikke længere nogle fysiske produktomkostninger. Selv de kunder, der vælger ikke at betale det månedlige abonnement vil kunne tilgå kernedata som f.eks. flådeliste og arbejdstimer/driftstimer, uden beregning.

Derudover vil Toyota kunne bruge den indsamlede data til at forberede og udvikle nye forbedringer som forebyggende service, baseret på faktuelle driftstimer, samt skræddersyet leje, der giver optimal udnyttelse.

”Vi anerkender, at vi sammen med vores kunder nu bevæger os ind i en digital tidsalder, hvor data kan give en afgørende forskel på bundlinjen. Hos Toyota har vi altid arbejdet med lean-tænkning i alt, hvad vi laver, og det betyder, at vi sigter imod minimalt spild. Vores engagement i produktionen af smarttrucks vil hjælpe vores kunder med at forfølge dette mål.” afslutter Ralph Cox.

Mere information

Søren Vester, Head of Business Consultancy & Telematics

Tlf: 20 68 30 07

Send mail

Du kan måske også lide

Manager kigger på I_Site på iPad

I_Site flådestyring

I_Site opkobler din flåde, indsamler data og giver dig et overblik over aktuelle hændelser, og du får besked om, hvordan du kan optimere din virksomhedsdrift.

Læs mere >

Hvad gør en truck SMART?

Hvad er en Smart Truck fra Toyota og hvilke egenskaber har den?

Læs mere >

Smart trucks fra Toyota

Læs mere om opkoblede og smarte lagertruck.

Læs mere >

Logistik med smart truck

Oplev hvilken rolle opkoblede truck spiller i fremtidens materialehåndtering.

Læs mere >