Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Toyota Tonero får en ny serie industrimotorer

Toyota Material Handling har i år lanceret flere nye produkter og løsninger end nogensinde før. Nu forberedes lanceringen af en helt ny Toyota dieselmotor på 41 kW. En motor, der er blevet udviklet til Toyota Tonero’s 1,5-3,5 ton gaffeltruck med converter transmission.

Det, der adskiller Toyotas motorer fra konkurrenternes, er, at de er udviklet og produceret på Toyotas egen fabrik, hvilket giver en unik kontrol med kvalitet, driftssikkerhed og holdbarhed. Alle Toyotas motorer er blevet udviklet ud fra virksomhedens lange tradition for Kaizen (løbende forbedringer), og er blevet produceret i henhold til kravene i Toyota Production system (TPS). De er endvidere specifikt til industrielle formål.

 

Renere og 28 % mere energieffektiv

Den nye motor giver en meget høj produktivitet i materialehåndteringsarbejdet, kombineret med et lavt brændstofforbrug, hvorved omkostningerne mindskes. Den udnytter energien 28 % mere effektivt end sin forgænger, og forurener langt mindre, end hvad, der kræves i EU emissionsregulativ, trin 3B. Den nye tilføjelse til Toyotas rene og kompakte industrimotorer er markedsførende, når det gælder effektiv brændstofudnyttelse.

Den nye motor – 1ZS – lever op til Toyotas ry for at levere overlegen effektivitet inden for materialehåndtering. Den 3-cylindrede turboladede motor, som anvender common-rail, direkte brændstofindsprøjtning, er ideel til højintensiv stabling, lange køreafstande og opgaver, der kræver høj hastighed. Turboladeren, der er variabel, styres elektronisk, har et højt drejningsmoment - selv ved lave omdrejningstal - og er den mest kompakte på markedet.

Denne nye common rail dieselmotor har endvidere belastningsregistrerende servostyring (LSPS), som styrer olieflowet til servostyringen afhængigt af godsets vægt, hvilket giver et lavere brændstofforbrug. Dette gør også styringen lettere, og bidrager til bedre køreegenskaber, så føreren får nemmere ved at manøvrere trucken.


Flere fordele optimerer brændstoføkonomien

Med denne motor opnås der en høj produktivitet og en effektiv energiudnyttelse. Flere egenskaber, inklusive eco-mode, optimerer brændstoføkonomien, samtidig med, at motorens høje effekt bibeholdes. Endvidere kan en auto-stop funktion på Toneroen forindstilles til at standse motoren automatisk, når den er i tomgang, hvorved brændstofudgifterne reduceres generelt. Af yderligere omkostningsmæssige fordele, kan det nævnes, at den nye motor ikke behøver dieselpartikelfilter (DPF) – hvilket typisk er monteret på dieselmotorer, for at de kan leve op til trin 3B emissionskravene – og derfor spares der omkostninger i forbindelse med vedligeholdelse.

Den nye 41 kW motor fuldender Toyotas motorsortiment, og fortsætter sammen med Toyota’s 36 kW motor – der yderligere er blevet forbedret med belastningsregistrerende servostyring (LSPS). “Vi præsenterer en række nye Toyota motorer, der passer til alle opgaver, hvad enten det drejer sig om lav eller høj intensitet, og giver på denne måde vores kunder en mere effektiv brændstofudnyttelse i tråd med de seneste EU emissionsregulativer. Ved at give vores kunder denne mulighed, kan vi forstærke vores position som markedsførende inden for intralogistiske løsninger,” udtaler Craig Walby, Director Product management hos Toyota Material Handling Europe.



Du kan måske også lide

Fører bruger BT Optio til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, inklusive reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere >
Elektrisk palleløfter i industri

Elektriske palleløftere

Disse hurtige og kraftfulde truck er udarbejdet med fokus på sikkerhed og brugervenlighed og kan anvendes i en lang række af materialehåndteringssituationer.

Læs mere >
Truck til leje på hylder i varehus

Lej din truck

Har du brug for en truck med det samme, i en kortere eller længere periode, og leder du efter en omkostningsbesparende løsning?  Vi tilbyder forskellige muligheder for leje alt efter dit behov.

Læs mere >
Elektriske gaffeltruck

Elektriske gaffeltruck

De elektriske gaffeltruck er velegnet til en lang række af indendørs og udendørs operationer.

Læs mere >