Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Toyota’s elektriske gaffeltruck Traigo80 vinder tysk designpris

Den nyudviklede 6-8 tons eltruck har vundet en pris for fremragende design og kvalitet.

De tyske designpriser (German Design Awards) er internationale priser, som tildeles af German Design Council for at præmiere unikke design-trends. I kategorien ‘Excellent Product Design’ vandt Traigo80 prisen, som blev tildelt af en anset international ekspert-jury. Toyota Traigo80 er den første gaffeltruck fra Toyota Material Handling, der modtager den tyske designpris.

Toyota Traigo 80 er en topmodel, en kraftig elektrisk gaffeltruck, og et ægte alternativ til motordrevne truck. Truckens rene design karakteriseres ved styrke, holdbarhed og enkelhed. Det veludviklede instrumentpanel designet rundt om føreren gør det muligt at arbejde intuitivt ved et lavt vibrations- og støjniveau takket være den fuldt affjedrede førerkabine. Hele gaffeltrucken er designet med fokus på udsyn, så føreren kan se truckens konturer fra alle vinkler.

Juryen udtalte, at “denne moderne elektriske gaffeltruck imponerer med dens ergonomisk designede førerkabine, der også har et rigtig godt udsyn hele vejen rundt. Et rent, funktionelt design, hvor de tydelige og karakteristiske former passer til tung industri og udstråler ren ydelse.”

Tomas Jankauskas, Industrial Designer hos Toyota Material Handling Europe, beskriver processen bag designet af Traigo80 6-8t: “Jeg tror på, at en højtydende truck skal have et tilsvarende design. Det er lidt ligesom evolutionen i naturen: kun de stærkeste overlever. Vi anvender også dette i vores design-proces ved at eliminere spild og kun anvende de mest hensigtsmæssige designs.” 

Det funktionelle design af Toyota Traigo80 6-8t er baseret på ægte Toyota værdier og er et resultat af et samarbejde mellem Toyotas svenske design-team i Mjölby og det italienske R&D team i Bologna

Selve prisen overrækkes d. 8. februar 2019 i forbindelse med prisuddelingen i Frankfurt, Tyskland, hvor alle vindende designs præsenteres for publikum på en udstilling.

Læs mere om Toyota Traigo på German Design Award siden >>

Du kan måske også lide

Toyota logistik

Fremtidens teknologi

Med Smart Logistics og Logiconomi får du løsninger, der anvendes i dag og viser vores vision for fremtiden.

Læs mere >
Hånd tegner en truck

Design historie

Med inspiration dels fra Toyota værdier, dels fra industrielle trends udvikler vi løsninger inden for materialehåndtering med fokus på kunderne.

Læs mere >
Elektriske gaffeltruck

Elektriske gaffeltruck

De elektriske gaffeltruck er velegnet til en lang række af indendørs og udendørs operationer.

Læs mere >
Fører bruger BT Optio truck til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere >