Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Toyota's fremtidige teknologikoncept

Toyotas ‘A.I.TeamLogistics’ koncept præsenteres på CeMAT 2018

Hannover, Tyskland, d. 22. april 2018 – Toyota Material Handling Europe tager endnu engang et kig ind i fremtiden på dette års CeMAT udstilling, som er en del af Hannover Messen. Et af de nyeste koncepter, der er blevet udviklet af virksomheden, præsenteres med en animationsfilm og i et VR-miljø. ‘A.I.TeamLogistics’ konceptet giver et bud på, hvordan en ekstrem optimering af håndteringsprocesser kunne komme til at se ud i det næste årti.

Toyotas ‘future technology’ præsentation på CeMAT i 2016 skabte stor opmærksomhed blandt de besøgende, herunder ‘palle-dronen’ og ‘Swarm’ konceptet – der gav et bud på, hvordan fremtidens horisontale transport kunne komme til at se ud.

I år bringer Toyota dette til et højere niveau med et bud på, hvordan udstyr til horisontal transport vil kunne kommunikere direkte med højniveau-maskiner ved hjælp af kunstig intelligens.

Idéen er, at al bevægelse skal optimeres ved, at der indsættes præcis den type håndteringsudstyr, der passer til hver enkelt opgave, og hvor lasten skifter mellem forskellige maskiner, alt efter behov.

Mere information

Troels Christensen, Managing Director

Tlf: 21 68 97 83

Send mail

‘Kunstig intelligens, baseret på millioner af beregninger hvert sekund vil gøre det muligt for truck at identificere den optimale rute og opnå en optimal udnyttelse af ressourcerne,’ forklarer Boris Ahnberg, en ledende medarbejder i Toyotas R&D team, der har styret dette projekt. “Ved at anvende denne type direkte kommunikation, vil traditionel central lagerstyring ikke længere være påkrævet – det vil blot være et spørgsmål om maskin-teamwork.’

Dette koncept udtrykker direkte Toyotas lean-tilgang til logistik opgaver, baseret på det respekterede Toyota Production System. Et vigtigt princip bag lean-tankegangen er elimineringen af spild, og en ekstrem optimering af ressourcer hjælper til med at nå dette mål.

Ud over A.I.Teamlogistics præsenterer Toyota også næste trin i udviklingen af Swarm-konceptet, med en enhed i drift på CeMAT standen. Med anvendelse af traditionel WMS-styring udvikles Swarm-enheder allerede nu til at kunne samarbejde med Vanderlandes bagagehåndteringssystemer.

CeMAT foregår mellem den 23. og den 27. april på messeområdet i Hannover, Tyskland. Toyota Material Handling Europe vil som sædvanligt være til stede på den godt placerede pavillon P32. Få mere at vide på: www.cemat-toyota.eu.

Du kan måske også lide

Toyota logistik

Fremtidens teknologi

Med Smart Logistics og Logiconomi får du løsninger, der anvendes i dag og viser vores vision for fremtiden.

Læs mere >
Vores tilgang til Logiconomi

Vores tilgang til Logiconomi

En fremtidsrettet tilgang til udviklingen af effektive og økonomiske logistikprocesser, ud fra lean-baseret tankegang, innovation og samarbejde.

Læs mere >
Fører bruger BT Optio truck til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere >

Toyota Production System

Vi arbejder med lean-produktion efter et pull-system, hvilket betyder, at vi kun producerer det, der bestilles.

Læs mere >