Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Mjölby fabrikken

Toyotas fabrik skifter til flydende biogas

Toyota Material Handling Europe minimerer anvendelsen af fossile brændstoffer i produktionen. I løbet af 2019 vil anvendelsen af flaskegas (LPG) i på Toyota's svenske fabrik blive erstattet med flydende biogas.

Samarbejdet mellem Toyota Material Handling Europes produktionsfaciliteter i Mjölby, Sverige og den regionale biogasproducent Tekniska Verken i Linköping AB er det første af sin art i Sverige. Det understøtter en langsigtet strategi, der blev indledt for fire år siden.

”I 2015 konverterede vi al elektricitet i vores fabrik til grøn elektricitet fra vandkraft. Overgangen fra flaskegas til flydende biogas er også en væsentlig del af vores overordnede strategi for bæredygtighed: minimering af fossilt brændstof i vores produktionsaktiviteter”, siger Kristian Björkman, Managing Director i Toyota Material Handling Manufacturing Sweden.

 

 “Det er vigtigt for os at sikre, at vores kunders produkter er fremstillet med minimal miljøpåvirkning. Vi glæder os til at samarbejde med Tekniska Verken, da de er på forkant med udviklingen på disse områder, og det gør dem til en troværdig partner i vores arbejde for bæredygtighed," fortsætter Björkman.

I produktionsfaciliteterne i Mjölby udskifter Toyota Material Handling Europe flaskegassen, der primært anvendes til tørring og størkning af maling, med flydende biogas. Biogas er vedvarende, lokalt produceret og et af verdens reneste brændstoffer. Det fremstilles af organisk affald, såsom madaffald, og slutter derved cirklen. Flydende biogas fremstilles ved at rense biogassen og køle den ned til ca. -163°C. Den er lettere og mere effektiv at opbevare og distribuere end en gasformig substans.

Den første leverance forventes at finde sted efter sommeren 2019. Aftalen løber over 10 år og omfatter op til 25 GWh flydende biogas årligt, hvilket er nok til at fremstille mere end 130.000 trucks om året på Toyota Material Handling Manufacturing Sweden i Mjölby.

Du kan måske også lide

Folk kigger på truck

Vores tilgang til bæredygtighed

Sammen gør vi en forskel for at maksimere sikkerhed, minimere miljøpåvirkning og optimere forretningsprocesser.

Læs mere >
Smilende mennesker på Toyota truck fabrik

Vores historie

Mere end 100 års gode resultater inden for materialehåndtering. Se nogle højdepunkter i vores historie!

Læs mere >
Toyota Production System

Toyota Production System

Vi arbejder med lean-produktion efter et pull-system, hvilket betyder, at vi kun producerer det, der bestilles.

Læs mere >

Du kan måske også lide

Skygger af en truck

Fremtidens teknologi

Med Smart Logistics og Logiconomi får du løsninger, der anvendes i dag og viser vores vision for fremtiden.

Læs mere >