Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Toyota Tonero 3.5t - motordreven

Toyota's truck holder øllet flydende hos Hofbräu München

De motordrevne Tonero gaffeltruck fra Toyota har hjulpet kunder i hele Europa med at holde deres virksomhed kørende de sidste ti år. Tonero er blevet løbende forbedret ud fra tilbagemeldinger fra kunderne.

Fakta og tal

  • Virksomhed: Hofbräu München
  • Placering: München, Tyskland
  • Industri: Drikkevarer
  • Anvendelse: læsning og aflæsning
  • Skift: 3

Om Hofbräu München

Bryggeriet blev etableret i 1589 og har siden defineret ølkulturen i München. Virksomheden har en årlig vækst på 5%, og hvert år produceres der ca. 33 millioner liter øl, hvoraf halvdelen eksporteres til ca. 40 lande over hele verden. For at kunne efterkomme den høje efterspørgsel, især når sæsonen topper om sommeren, planlægges værdikæden hos Hofbräu München ned i den mindste detalje.

Øllet brygges, aftappes, lagres og læsses på stedet og håndteres af Toyota truck. Den elektriske Toyota Traigo og den motordrevne Toyota Tonero truck aflæsser ca. 2.000 paller hver dag og lagrer læssede containere, der er klar til at blive sendt afsted til kunderne.

Motordreven gas/dielsel gaffeltruck Tonero

Lever op til høje forventninger

For at være sikre på at ingen løber tør, især om sommeren, så kører produktionen 24/7 i 3 skift, hvor den enkelte gaffeltruck kommer op på mere end 2000 driftstimer. "Truck på vores logistikcenter kører lange afstande og løfter og sænker varerne mange gange. Derfor er det vigtigt, at de kan håndtere den konstante belastning og leve op til vores høje forventninger," forklarer Jürgen Breitsameter, Materials & Logistics Manager hos Hofbräu München.


Førerkomfort - selv under de hårdeste betingelser

“Det er vigtigt for os, at vores førere oplever god ergonomi og komfort, hvilket har en positiv indvirkning på deres helbred,” fortsætter Breitsameter. “Sæderne er opvarmede, så der kan arbejdes udendørs i de kolde vintermåneder.” 

Tonero truck med I_Site flådestyring

Enkelt, sikker og effektivt med I_Site

For at optimere workflowet har Hofbräu München besluttet at implementere flådestyringssystemet I_Site. Webportalen giver dem oplysninger om udnyttelse, førere, sikkerhedskontrol, opgaver og kollisioner.

“Det gør arbejdet nemt og effektivt, at vi kan arbejde med disse informationer fra vores egne skriveborde eller telefoner. At vi f.eks. kan se antal driftstimer ved et klik med musen, er en stor fordel, når vi laver lageroptælling i slutningen af året.”


Tillid til Toyota 

Hofbräu München har valgt at lave en længerevarende kontrakt med Toyota, der omfatter fuld service. “Vi kan ringe til vores tekniker, når der er et problem: det er meget fleksibelt, og vi betaler faste månedlige udgifter, hvilket gør det nemt for os. I løbet af årene har samarbejdet med Toyota udviklet sig meget positivt, da den leverede service har været fremragende,” konkluderer Breitsameter.

Du kan måske også lide

Manager kigger på I_Site på iPad

I_Site flådestyring

I_Site opkobler din flåde, indsamler data og giver dig et overblik over aktuelle hændelser, og du får besked om, hvordan du kan optimere din virksomhedsdrift.

Læs mere >
Diesel- og gastruck fra Toyota udendørs

Diesel- og gastruck fra Toyota

Designet til let, medium og tung materialehåndtering. Diesel- og gastruck fra Toyota tilbyder hurtig acceleration og hurtige løft, hvilket øger produktiviteten.

Læs mere >
Elektriske gaffeltruck

Elektriske gaffeltruck

De elektriske gaffeltruck er velegnet til en lang række af indendørs og udendørs operationer.

Læs mere >
Traigo bruges til at transportere tønder

Vi er specialister inden for branchen

Vi forstår dine individuelle behov, så vi altid kan levere kvalitet, pålidelighed og en individuel løsning, der svarer præcist til dine krav.

Læs mere >