Vi bringer ekstraordinær effektivitet til dine materialehåndteringsopgaver

Toyota Material Handling blev en realitet i Europa i 2006 - med fusionen mellem Toyotas og BTs materialehåndteringsaktiviteter. Sammen har vi mere end 100 års erfaring og er til stede i mere end 30 europæiske lande.

Toyota Material Handling Danmark

Mere end hver 3. truck i Danmark leveres af Toyota Material Handling. Vi er Danmarks største udbyder af trucks, med salg, service og udlejning af BT lagertrucks, Toyota gaffeltrucks og Kalmar industritrucks. Andre kerneydelser er automatiserede løsninger, logistikrådgivning og flådestyringsløsninger.

Med mere end 50 års tilstedeværelse på det danske marked, ved vi, hvad der skal til, for at dække vores kunders behov. Det er vores mål at kunne levere produkter og service, der opfylder vores kunders krav og forventninger.

Mange af vores kunder er store internationale koncerner, der bl.a. kan drage nytte af Toyota Material Handlings globale tilstedeværelse. Kort sagt, vi er, hvor vores kunder er, uanset om din virksomhed er stor eller lille.  Har din virksomhed specielle behov, kan vi skræddersy en løsning, der passer til netop din virksomhed.

Toyota Material Handling Danmark har en årlig omsætning på mere end 550 mio. kr. og har i dag mere end 250 medarbejdere. Vi har en særdeles velorganiseret servicefunktion og reservedelsafdeling med 3 værksteder med i alt 20 teknikere og har herudover 140 servicebiler strategisk fordelt over hele landet.

Hvem er vi?

Toyota Material Handling er nummer 1 i verden som forhandler af gaffeltruck og lagerudstyr. Toyota er en salgs- og serviceorganisation og vi kan tilbyde både nye og brugte truck og lagerudstyr til vores kunder sammen med vores netværk af selvstændige forhandlere.

Læs mere >

Hvorfor vælge Toyota?

Toyota og BT har mere end 100 års samlet erfaring. Den erfaring betyder, at vi er nummer 1 i verden, inden for innovativt materialehåndteringsudstyr af særdeles høj kvalitet.I en verden, der hastigt forandrer sig, forstår vi, at også dine behov ændrer sig over tid, og at forskellige kunder kan have forskellige behov.

Læs mere >

Bæredygtighed

Vi stræber efter at være en pålidelig og ansvarlig partner i forhold til dine materialehåndteringsopgaver. Derfor tilbyder vi fuld gennemsigtighed, så du med ro i sindet kan lade os hjælpe dig med dine opgaver.

Læs mere >

Bliv en del af vores team!

Her hos Toyota handler alt om kvalitet og mennesker. Kun det største talent for et job eller en funktion vil sikre den bedst mulige kvalitet. Og vi er overbevist om, at teamwork forøger kvaliteten på alle niveauer.

Læs mere >

Fjern alle