Vælg den rigtige palleløfter

Vælg den rette palleløfter

Vores manuelle palleløftere er pålidelige, driftssikre og designet til at holde i mange år. Sammenligninger med andre mærker har vist, at de fleste håndløftevogne slides op og skal udskiftes op til fem gange for at udføre den samme mængde arbejde, som det én Toyota palleløfter kan klare. Vi har mange varianter, også en palleløfter, der kan matche dine behov.

Kun 2 pumpeslag og du er i gang!

Toyotas mest solgte palleløfter er effektiv og robust. Quick-løft funktion betyder, at der kun skal to pumpeslag til, for at løfte lasten. Pro Lifter fås også med quickløft.

SHHHH !!! Når du vil undgå støj

Toyota har udviklet en palleløfter, Lifter Silent, der har et maksimalt støjniveau på 60 dBA, som især er vigtigt i forbindelse med leveringer og vareopfyldning uden for normal åbningstid – og i særlig grad er gældende for butikker, der ligger i boligområder. Lifter Silent er "Quiet Mark"-mærket.

Til våde og korrosive miljøer

Toyotas rustfri palleløfter er fremstillet af stål af en særdeles høj kvalitet. Den er ideel i korrosive miljøer og til opgaver, hvor der kræves en høj hygiejnestandard. Den galvaniserede palleløfter er velegnet til fugtige miljøer og til bl.a. levnedsmiddelindustrien.

Undgå overlæs - vej pallen mens du transporterer

I vores sortiment finder du både en palleløfter med vægtindikator, der har en nøjagtighed på +/– 20 kg, og en palleløfter med vægt, hvis der ønskes en præcis måling under håndteringsprocessen.

Sakseløfter

Med en løftehøjde på 800 mm, kan du med en Toyota sakseløfter ikke bare flytte gods hurtigt og nemt, men også løfte godset op til en komfortabel arbejdshøjde. Det betyder, at du kan anvende den som et højdejusterbart arbejdsbord. Fås også med elektrisk løft og i en rustfri version (som option). 

 

Til lave paller

Toyota Low Lifter har en lav gaffelhøjde på kun 75 mm, hvilket gør den ideel til en palleløfter til opgaver, hvor der anvendes specialpaller med en lav frihøjde.  Fås enten med dobbelt- eller enkelthjul.

67% mindre igangsætningskraft

Toyota Pro Lifter er en palleløfter, der giver optimal produktivitet ved tunge arbejdsopgaver. Den kræver mindre kraft, når den skal sættes i bevægelse – op til 67% mindre end en standard palleløfter. Med denne unikke funktion er Pro Lifter et ergonomisk valg.

 

El-palleløfter til ubesværet pallehåndtering

Den motordrevne Toyota Pro Lifter kræver minimal igangsætningskraft, hvilket øger produktiviteten ved horisontal transport og ved af- og pålæsning. Det betyder, at den kan flytte op til et ton, blot ved et enkelt tryk på en knap.

 

Den bedste palleløfter nogensinde!

Med Toyotas palleløftere opnår du en omkostningseffektiv, innovativ og pålidelig materialehåndtering.  Den  manuelle palleløfter sætter global standard inden for pallehåndtering, og er velegnet til alle typer opgaver, også til steder, hvor der ikke må være støj, og til korrosive samt fugtige miljøer. 

Vores standard palleløfter kan håndtere mere end 100.000 løft, i løbet af sin levetid. En ubestridelig præstation for en palleløfter, som første gang kom på markedet for godt 60 år siden. Med 99 års reklamationsret på gaffelvogn og de lave driftsomkostninger, der er en følge af den lange leve- og oppetid, forstår man godt, at der indtil nu er solgt 3.340.000 Toyota palleløftere på verdensplan. 

Køb Toyota palleløfter

12 gode grunde til at vælge en Toyota palleløfter

Mere end 60 års erfaring inden for udvikling af palleløftere betyder, at vi har håndløftevogne til alle typer opgaver.

Ved at vælge en Toyota håndløftevogn sparer du penge. Toyota har nemlig markedets laveste levetidsomkostninger.

Toyota palleløfter- vores sortiment

Toyotas palleløftere vinder altid i det lange løb

Med Toyotas palleløftere får du en omkostningseffektiv og pålidelig materialehåndteringsløsning. Alle vores håndløftevogne er lette og hurtige at betjene, og er i øvrigt verdens mest solgte.

BT Levio palleløftere

Elektriske palleløftere

BT Levio er elektriske palleløftere til gående førere, og fås med og uden førerplatform. De er kompakte, hurtige og har en høj ydeevne, samtidig med at der er sat fokus på sikkerhed og brugervenlighed.

Fås med forskellige kapaciteter.

Toyota Kundeservice

Brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig, mandag til torsdag fra kl. 8-16 og fredag fra 8-15.

Du kan chatte, sende en e-mail eller ringe til en af vores medarbejdere. 

Fjern alle